· · Коментара: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Руска траварка НЕСТОРОВНА: Поштујте 8 једноставних правила и спречите развој МАЛИГНИХ БОЛЕСТИ

Чувена руска траварка, биолог и фитотерапеут са Урала, Лидија Несторовна Сурина открива тајне дуговечности и доброг здравља

1619117022_ruskinja.png
Фото: YouTubeScreenshot/Хотите знать?Подписывайтесь!

Најбоља руска фитотерапеуткиња Лидија Несторовна Сурина, која је рођена давне 1931. године на југозападним обронцима Сибира тврди да у животу никада није попила ниједан лек. Уместо лекова, Несторовна Сурина тврди да су глог, камилица, невен и бели лук бољи од сваког синтетичког витамина за очување здравља и превенцију вируса.

Прочитајте још: Путин на радном столу држи посебан КРИСТАЛ, а ево зашто се не одваја од њега

Највећи део хране коју данас свакодневно једемо је смеће: газирана пића, жваке… У њима је главни састојак аспартам (заслађивач) који је 200 пута слађи од шећера. Што више пијеш тај сок, више ти се пије и више ти се купује...

 Годинама је развијала своју филозофију о односу човека и природе, а заједно са својим мужем Виктором објавила је неколико дела у којима се може наћи прегршт златних савета о лековитом биљу, исхрани и општем здрављу.

Живот посвећен проучавању биљака
Лидија Несторовна Сурина, славни руски биолог, фитотерапеут и травар одрасла је у породици доктора и научника, а свој живот је посветила проучавању лековитог биља. Ова чувена траварка још 2008. године је проглашена за најбољу исцелитељку у Русији, а више од 40 година посветила је изучавање лековитог биља и рецептима за здрав организам.

- Волела бих када би младе генерације схватиле вредност биљака које нам расту под ногама. Сваки дан једите глог, невен, камилицу и бели лук. То ће вам више помоћи него било који синтетички витамин или доктор. Пијте чај од коре врбе и унећете готово све витамине, а уместо обичне соли користите морску со и нерафинисана биљна уља - само су неки од њених многобројних савета.

Прочитајте још: Револуционално откриће руских научника: Хељда је супер-фуд, а осим што успорава старење има и неверватне моћи!

Како тврди ова знаменита Рускиња, храну треба посматрати као лек, а лек треба да нам буде храна. Наиме, она сматра да је исхрана савременог човека пуна отпада. Како тврди Лидија Несторовна Сурина, индустријска садржи аспартам, који се сматра најопаснијим заслађивачем модерног доба и користи се у око шест хиљада прехрамбених производа.

У својим књигама дала је бројне савете износећи тврдњу да се данас више разбољевамо, јер једемо много увозне хране. 

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Осам златних савета за здрав живот

1. Данас се више разболевамо, јер једемо пуно увозне хране. У реду је јести увозну храну, али максимално 10 посто од укупно унесене хране у наш организам. Када једете пуно хране која није из вашег поднебља, онда се нећете моћи прилагодити условима места у којем живите. То је основни закон природе. Разумете ли ме? Од те хране можете само да се разболите! Иван Грозни је још 1580. године рекао: “Ако желите да освојите неку земљу, дајте им туђе производе!” Е то ми данас себи радимо!

Прочитајте још: Негативност утиче на здравље и више него што смо мислили

2. Највећи део хране коју данас свакодневно једемо је смеће: газирана пића, жваке… У њима је главни састојак аспартам (заслађивач) који је 200 пута слађи од шећера. Што више пијеш тај сок, више ти се пије и више ти се купује. А земља која је произвела ово смеће се богати. Компликације које доноси аспартам: смањује интелигенцију, узрокује главобољу, мучнину, депресију, бол у стомаку, мутан вид, узбуђење, нестабилан ход, оштећење зглобова, дебљину итд. Запитајте се шта дајете свом детету када му дозволите да попије чашу газираног сока - "без шећера"! Аспартам су измислили Американци како бисте се ‘навукли’ на те производе. Што га више узимате, то га више желите, а он је узрок многих компликација. Ако мајке користе те производе током трудноће, интелигенција детета ће се смањити за петнаест посто. 

Шта мачке и пси једу у пролеће? Пиревину. Неки је једу, па после повраћају, што значи да се чисте од токсина. Пиревина је најважнија лековита биљка

3. Почели смо да конзумирамо и превише белог хлеба, иако добро знамо да он садржи много мање храњивих материја од ражи. Знате ли када су наши преци јели бели хлеб? Само недељом и за празнике! Остало време се јео хлеб од целог зрна. Бели хлеб је празан хлеб. 

Прочитајте још: РУСКИ лекар и научник ХРИСТО МЕРМЕСКИ открива револуционарни лек за НАЈТЕЖЕ БОЛЕСТИ (РЕЦЕПТ)

4. Моја препорука је да се деци у вртићу месец дана даје каша од овса с домаћим млеком, којом ћемо им прочистити плућа. Другог месеца треба да им се даје овас куван на води, којим ћемо им очистити јетру. А затим би још три недеље требало продужити са давањем овса!


Фото: Depositphotos

5. Отац ми је као детету давао пиће којим ме је лечио од алергије: три недеље сам сваки дан пила пола чаше млека, у коју би укапао 3 капи јода. Сам Наполеон је војницима давао јод, знајући да недостатак истог развија деменцију. Недостатак јода узрок је бројних проблема, раздражљивости, депресије, заборавности, слабе меморије, честих главобоља и прехладе, инфективних болести.

Прочитајте још: Револуционално откриће руских научника: Хељда је супер-фуд, а осим што успорава старење има и неверватне моћи!

6. Шта мачке и пси једу у пролеће? Пиревину. Неки је једу, па после повраћају, што значи да се чисте од токсина. Пиревина је најважнија лековита биљка. Она садржи силицијум, а силицијум задржава калцијум, што значи да се штитимо од артритиса, артрозе, гастритиса итд. Узмите гомилу младе пиревине и кувајте 10 минута. Проспите ту воду па пиревину кувајте у супи. То је прави лек за старце. Калцијум у таблетама не може помоћи старим људима.

7. Они који имају чир обавезно треба да узимају 1 лист боквице сваки дан.

8. Сваки дан конзумирајте глог, невен, камилицу и бели лук. То ће вам више помоћи него било који синтетички витамин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.