· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Руски лекар саветује да БАЦИТЕ ТАБЛЕТЕ! Проблеме решите покретима тела (ВИДЕО)

Чудотворна моћ таблета не дозвољава да побегнете из канџи своје болести, већ само да на кратко ублажите проблеме са својим здравственим проблемом.

1600292829_Depositphotos_135665504_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Уместо да се уздамо у таблете, потребно је да користимо унутрашње ресурсе свог организма, покренемо га и у покрету нађемо оздрављене за цео организам. Ово су савети руског професора и доктора Сергеја Бубновског, који је развио сопстени систем исцељења, који се назива кинезитерапија и заснива се на покрету као кључном принципу лечења.

Прочитајте још: Никада НЕ СЕЦИТЕ ПЕРШУН НОЖЕМ - ево шта треба радити са ЗАЧИНИМА

Кинезитерапија, који је развио овај руски специјалиста, данас је подигла на ноге многе тешке болеснике и трајно их исцелила од проблема са којима су се сусрели. Сергеј Бубновски истиче да је довољно да свако јутро урадимо по неколико вежби, посебно чучњеве који имају тајно позитивне ефекте по наше тело. 

Прочитајте још: ЗАШТО су неке жене УСПЕШНИЈЕ од других? Ево одговора у 13 лекција, да ли сте и ви такве?

Након 40. године живота
Са навршавањем четрдесете године живота, појава прве болести доноси и препоруке кардиолога да се узму кардио протектори. Они омогућавају да чим осетите бол у грудима или непријатно пробадање у грудном кошу, одмах одете у апотеку и узмете лекове који ће заштити срце. - Након неког времена особа се окреће алтернативним типовима лечења, па открива покрет, дисање. Парадоксално, када се дете разболи, доктор препоручује мировање. Каже, ослободите га физичког васпитања. Из неког разлога се верује да ће покрет особу разболети. Али као што знате, испод камена вода не тече- наглашава Бубновски.

- Излечите се без таблета и то тако што ћете се ослонити на своје тело. Купајте се хладном водом, стимулишите тело.  Пре или касније, сви се одлучују на гимнастику. Моји пацијенти са озбиљним кардиолошким болестима, били су фасцинирани медицинским феноменом који им се десио када су почели да вежбају – објашњава овај специјалиста кинезитерапије.Како објашњава Бубновски, гутање таблета најједноставнији је начин да решите проблем са притиском, али он има краткотрајне последице.

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

То значи да ће престанак конзумирања таблета поново активирати жариште у организму. Ипак, одрицање од таблет није једноставан процес и изузетно је тешко почети са искоришћавањем ресуса свог тела, који ће трајно решити проблем повећаног крвног притиска уз минималну свакодневну физичку активност.

- Ни један кардиолог на свету ми не може показати пацијента, који је излечен од хипертензије тако што је узимао таблете – објашњава професор Сергеј Бубновски. -  Ако лециш притисак таблетама, то знаци да прво поцнеш да пијеш једну, а касније целу шаку таблета. То је једна врста завере.

Свакодневни чучњеви са равним леђима помоћи ће да код решавања многобројних здравствених проблема. Иако се чини да је бол тешко контролисати, уколико се уз њега примени и хладан облог који олакшава отицање и побољшава микроциркулацију, решење проблема и борба против бола биће олакшана.

Бол представља накупљање тецности. Вежбе које ће пумпати течност из зглобова решиће овај проблем. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.