· · Коментари: 0
МАНТИЛИ

Са ЕПОЛЕТАМА и наглашеним раменима, а вратили су се и ЏАКАСТИ. Који ћете ОДАБРАТИ?

Носе се два пута годишње, у јесен и на пролеће, да ли у орману имате мантил?

1603557970_depomantil.png
Фото: Депозитфото

Готово да не постоји жена која у свом гардероберу нема тренчкоут и то, обично, беж боје. Ова врста мантила и даље је на самом врху листе најпопуларнијих модела.

Носив је током пролећа, али и на почетку јесени, као што је сада случај. Уз штепани прслук, који може да иде испод и преко њега, послужиће вас све до зиме.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Ове јесени модерни су и мантили, углавном веома дугачки, од импрегнираног платна, затим свечанији од бурет свиле... Избор модела је велики, а пажњу привлаче они без класичне крагне, са еполетама, копчањем по средини или са стране или чак без дугмића.

Овде године су популарни мантили са каишем
Фото: Депозит

Популарни су и они са каишем који се везује или фиксира уз помоћ металне шнале, са дугачким или рукавима тричетврт дужине, са равним или набраним рукавима, па до оних са наглашеним раменима, рукавима са фалтама, "џакасте" форме...

Рамена су наглашена, носе се џакасти мантили...

Чини се да ни са једним не можете да направите промашај, а да ли ће изгледати обично или моћно зависи од вас, односно од одеће или обуће коју уз њега будете носили, као и боје.

Прочитајте још: МЕКЕ, наранџасте или ПИНК: У њима ноге изгледају још ДУЖЕ!

Бели можда нису најпогоднији за одржавање, али управо су они ове јесени најмодернији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.