· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како је делити живот са Вагом или Биком? Са Овном је забавно, али Јарац плаћа рачуне!

Како хороскопски знаци доживљавају заједнички живот?

1617965321_Depositphotos_10695982_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Он ће се трудити да сваки нови дан не личи на предходни. Пун је идеја и изазова. Зуји на све старне, увек је у покрету па се тако може десити да заборави основне ствари да уради као што је плаћање рачуна или кување ручка. Ако му на миран начин скренете пажњу неће се на наљутити.

Са Овном никада није досадно, али не воли да стоји у реду зар рачуне. Бик није свадљив, али не улазите у његов стан, већ направите свој.

Бик

Ако живите са Биком морате да будете свесни да ће он стан или кућу било да је ваша или његова доживљавати као свој простор. Не воли да му се неко меша у "правила" дома. Навикли су да раде ствари на свој начин и јасно ће вам показати да желе да имају време и простор само за себе. Заузврат добијате прави дом. Мирног је карактера, није склон свађама, док му не замашете црвеном марамицом испред очију!

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Близанци

Живот са њима је прави изазов. Никада не знате шта можете да очекујете. Увече се договорите једно, сутра они ураде друго. Једноставно они су такви. Не воле рутину и ако упадну у њу дубоко су несрећни. Зато је битно да их осетите, ако успете имаћете изузетно занимљив и динамичан живот.

Близанци су несрећни када упадну у рутину, а Рак обрнуто. Лав је диван, али ће потрошити сву воду!

Рак

То је знак који је створен за заједнички живот. Он ужива у спремању куће, кувању ручка и дочекивању партнера. Воли све што се тиче породице и ту даје 100% себе. Није крут у правилима, не намеће своја али воли част, поштење и оданост.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Лав

Права мала его борба - то је опис живота са Лавом. Даје пуно, посвећен је. Емотивну и финансијску сигурност вам даје је, али не очекујте од њега да има емпатију за партнера, да размишља да ли је предуго остао у купатилу, да ли је потрошио баш сву топлу воду! Код њега то не постоји. Доминантан је, стан уређује по свом укусу и има своја правила. Ако их не поштујете неће се пуно бунити али никако немојте да му намећете своја.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Девица

У први мах живот са Девицом може да делује као шок идеја. Међутим, када се керене у заједнички живот излази на површину све оно што је Девица: дисциплина, уредност, свака ствар на свом месту.Унутрашњи глас јој говори: "зашто не бисмо радили ставри на мој начин? Тако је боље." Што понекад уме да делује фрустрирајуће. Има своја правила од којих не одступа.

Девицин стан се лако препознаје, па не помишљајте да га разбацујете ствари!

Рибе су "кућни мишеви", а Стрелчеви потпуно супротно Фото: Депозит

Вага

Има смисао за уређење простора. Ако се доселите код Ваге не очекујете промене. Ако она дође код вас она ће суптилно и дипломатски да вам намеће своје мишљење о уређењу дома. Ту са Вагом настаје главни проблем. Једино ако јасно и директно комуницирате са њом може да се дође до заједничког решења.

Вагин стан је најзанимљивији, али савете не прихвата.

Прочитајте још: Какве животиње иду уз хороскопске знаке: Ретривер је за Бика, а сфинкс мацу узима ОВАЈ знак

Шкорпија

Ако нађе идеалног партнера живот са њом је леп. Пун страсти и љубави. Међутим, Шкорпија је мистично биће она директно тражи дословно простора/собу за себе где може сама да проводи време. Њој је то потребно.

Шкорпији је неопходна соба, а Стрелац је нехајан и никада га не питајте где је и када се враћа.

Стрелац

Са Стрелцем је лако живети али су невероватно независни. Није напоран, нити гунђало, али тражи да се ви њему прилагодите управо због те независности Они су навикли да одговарају само себи. Никада их немојте питати где су, са ким иду и када се враћају. Ручак може да остане на пола скуван јер се управо сетио да иде на уговорени састанак. Потребно је да му дате мало времена да се колико толико прилагоди заједничком животу.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Јарац

Навикао је да живи сам. Он има своју рутину, савршено испуњава све задатке. Посао ће увек бити урађен, новац је на рачуну, ђубре је бачено , ручак је скува , веш сложен и испеглан. Јарчеви ће пустити некога у свој живот, већину обавеза ће преузети на себе и то им неће бити тешко нити ће вам за то пребацивати. Али ако осете да их искоришћавате тада настаје озбиљан рат.

Јарац цени рутину, Водолија хаос, Рибама је најважније да партнер седи њој уз колено.

Водолија

Воли да живи сама свој креативни хаос од живота. Нема однос према дому. Дословно јој је све једно да ли живи у свом стану, партнеровом или изнајмљеном или чак и да не живи нигде. Она живот замишља као путовање, одлуке у делићу секунде доноси. У заједничком животу даје оно што готово нико не може а то је једна узбудљива авантура у двоје!

Прочитајте још: Деца према хороскопском знаку: Лава подржавајте, Девици дајте полицу, а Вагу терајте да учи

Рибе

Заједнички живот виде као дубок и снажан осећај интимности и повезаности са партнером. Њих не занима ручак, прање веша, плаћање рачуна. Али ако примети да то њеном пртнеру значи без поговора ће се прихвата обавеза. Као што је речено све ће урадити само да оствари јаку конекцију са партнером.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.