Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕД ТВ

Сада нам је музика најпотребнија: “СТУДИО ЈАМ” на РЕД ТВ-у је најближе концерту тренутно!

Музика као универзални покретач ту је да споји различите генерације и да их повеже у доброј забави.

1603269534_SD.jpg
Фото: Промо
Oglas

Млади, популарни, идоли тинејџера, талентовани, занимљиви људи добили су своју прилику да се појаве на великим екранима и самим тим да пишу другачију телевизијску историју од тренутка када је РЕД ТВ, телевизија која су створили носиоци интернет генерације, почела са радом. Пре само две недеље, млада позната лица ступила су на сцену и одлучила да оно због чега јесу популарна пренесу и на телевизију.

Фото: Промо

Музика као универзални покретач ту је да споји различите генерације и да их повеже у доброј забави. Квалитетна музика, актуелни извођачи и звезде - идеја је да РЕД ТВ по томе буде препознатљива. Популарна млада поп певачица Анђела Вујовић, познатија као Ангеллина, и Уна Живановић у емисији “Студио Јам” сваке среде воде публику кроз музичко путовање са младим извођачима, али и са већ афирмисаним звездама. Ангеллина се музиком бави од малена. Популарност је стекла као резидент певачица у забавној емисији “Ами Г Схоw“, код Огњена Амиџића и пажњу многобројне публике привукла је сјајним обрадама популарних песама, али и изгледом и харизмом који је издвајају од других младих певачица.

Данас је једна од најакуелнијих и најтраженијих поп певачица на домаћој музичкој сцени. Млада, атрактивна и шармантна Уна Живановић из Београда, осим што је Ангеллинина најбоља пријатељица, дипломирани је примењени уметник и тренутно је на мастер студијама. Ово је њено прво озбиљно појављивање пред камерама, а музика као тема јој нимало није страна, јер је завршила музичку школу на одсеку виолине и можемо приметити да се сјајно сналази поред Ангеллине у улози водитеља емисије “Студио Јам”.

Фото: Промо

Актуелни музичари у емисији “Студио Јам” уживо изводе пет песама: две своје, две песме другог извођача и цхалленге песму коју је за њих одабрао претходни гост. Сваки гост у емисији бира следећег госта и задаје му цхалленге песму. Између сваке песме, гости се уписују у музички лексикон – одговарају на питања својствена за лексиконе: која им је омиљена песма, омиљени извођачи, најиритантнија песма, омиљена група и многа друга интересантна питања.

Фото: Промо

Јединствено је то што ће извођачи испричати и неке занимљиве приче које се крију иза оговора на питања из музичког лексикона. Сви одговори из музичког лексикона се уписују у базу, а на крају сезоне, Ангеллина и Уна ће извођаче са истим или сличним одговорима спојити да заједно наступе у емисији.

Извођачи које волите, ред добре музике, ред занимљивог разговора и представљање звезда из другог угла. Атмосфера где нисте сигурни да ли сте сви заједно на кућној интимној седељци или присуствујете најбољој унплуггед свирци – све то заједно чини “Студио Јам”! Зато среду вече резервишите за РЕД ТВ, јер овај двојац са својим гостима доноси више од комбинације добре музике и занимљиве приче.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas