Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
Оштро

ШАХ - МАТ! Карлеуша Дуа Липи задала ЗАВРШНИ УДАРАЦ! Албанка покушала да се ОПЕРЕ после изјаве о КиМ (ФОТО)

Британска певачица албанског порекла Дуа Липа у више наврата је подржала одвајање Косова и Метохије од Србије.

1595401684_jk_22052020_0006.jpg
Фото: Ата
Oglas

Овог пута је покушала да се "опере" те је написала на свом Инстаграм профилу: 

- Мој претходни пост није имао намеру да изазове мржњу. Јако сам тужна и љута што је моја објава погрешно схваћена од стране неких група и појединаца који промовишу етничку раздвојеност, нешто што ја строго одбијам. Сваки пут када објавим нешто о Косову, коментари полуде, чак и ако се ради о лепим стварима као што су храна и музика и сусрећем се са снажним отпором према аутетнтичној албанској култури. Сви заслужујемо да будемо поносни на свој порекло, одакле год да смо. Само желим да моја земља буде представљена на мапи и да могу са поносом да причам о својим албанским коренма. Охрабрујем све да прихвате своје наслеђе и да уче и слушају једни од других. Мир љубав и поштовање према свима, Дуа - написла је Липа на свом Инстаграм профилу.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша корак испред свих: Нова ФОТОГРАФИЈА изазвала пометњу на Инстаграму (ФОТО)

Међутим, Јелена Карлеуша јој ни овог пута није остала дужна, већ јој показала где јој је место:

- "Само сам желела да моја земља буде приказана на мапи" - душо, наредни пут постави праву мапу која не укључује територију 4 различите државе, није тешко, заиста - одговорила је српска певачица и ударила јој шах-мат!

Фото: Инстаграм принтсцреен/карлеусастар

Подсећамо пре неколико дана, на свом Инстаграм профилу, у сторију, Дуа Липа објавила је фотографију на којој пише: “Зашто Косово није и неће бити Србија”.

Ово је спазила и српска певачица Јелена Карлеуша, која јој је одговорила.

Прочитајте још: Карлеуша открила до сада НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ о себи! (ФОТО)

– Драга Дуа Липа, волимо те овде у Србији. Екстремизам на било који начин није одговор (знаш да је косовски лидер у Хагу, суочава се са оптужницом за ратне злочине итд. Можеш да нађеш лоше људи са обе стране) – навела је Јелена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Деар @дуалипа , wе лове yоу хере ин Сербиа. Еxтремисм (ор ин yоур цасе-фасцисм/Греат Албаниа бy оццупyинг территориес оф фоур неигхборинг цоунтриес ис пуре фасцистиц пхилосопхy) ин анy wаy ис нот ан ансwер(yоу кноw тхат Косово леадер ис ин тхе Хагуе, фацинг wар цримес индицтмент етц. Yоу цан финд верy бад пеопле он ботх сидес) Плеасе усе yоур социал платформс то схаре лове, пеаце анд мусиц(анд цоме бацк то Косово то бе wитх yоур пеопле) Сендинг лове то алл гоод пеопле ароунд тхе wорлд 🌎 ✌🏻❤️

А пост схаред бy ЈЕЛЕНА КАРЛЕУС̌А (@карлеусастар) он

Српска певачица јој је онда објаснила шта треба да ради једна звезда.

– Молим те, користи твоје социјалне платформе да шириш љубав, мир и музику (и врати се на Косово да будеш са својим народом). Шаљем пуно љубави свим добрим људима широм света – написала је ЈК, и објавила шта је Дупа Липа поставила на Инстаграму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas