· · Коментари: 0
САВЕТИ

Свака жена у торби мора да има ових неколико ствари

Будите увек свеже и дотеране

1616406307_tasna.jpg
Фото: депоситпхотос

ПрочКако бисте изгледале свеже и лепо, свака жена у торбици мора да има неколико ствари које су веома битне за личну хигијену.

Прочитајте још: Уклоните шминку на потпуно природан начин помоћу намирница које имате у кући

Познато је да су женске торбе препуне свега и свачега. Ипак, постоји неколико ствари, које увек морате имати код себе, како бисте биле лепе, атрактивне и свеже.

НЕГА

Влажне марамице – добро дођу у свакој прилици и готово да нема дана када вам који пут неће затребати. Такође ни антисептичко средство за руке није лоше решење.
 

Фото: Деспоситос

Хигијенски улошци или тампони – често се догађа да жене забораве датум последње менструације или да их он једноставно изненади тако што порани. Увек у ташни имајте резервни уложак или тампон.

Ханзапласт – када помислимо на ханзапласт у ташни, прва асоцијација су нам жуљеви на петама. Наравно ово није једини разлог због ког се може догодити да вам затреба у току дана.

Дезодоранс – некада знојење зна да буде јако непријатно. Имајте уз себе увек ролл он или стик неког одговарајућег дезодоранса.

Парфем – да освежите изглед и дате гламур вечерњем изласку.

Лак и турпија за нокте – увек их имајте при руци. Посебно ако су вам нокти у црвеној, бордо или другој тамној боји, лоше ће изгледати и један мало искрзан крај нокта.

НЕСЕСЕР СА ШМИНКОМ

Лагана подлога за лице – када је потребно да постигнете беспрекоран тен, пар капи подлоге ће учинити да делује блиставо и уједначено.

Руменило – нанесите га благо, тек да осенчите образе и дате додатну блиставост лицу.

Палета сенки за очи – када се неочекивано задржите у граду и треба вам вечерњи изглед, уз помоћ њих ћете успети то да постигнете за који минут.

Маскара – увек ставите макар један слој маскаре на трепавице да истакнете своје очи. За вечерњи изглед додајте још један слој.

Прочитајте још: Будите праве заводнице: Шминка која је у тренду овог пролећа


Сјај за усне – увек добродошао да заблистате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.