· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДЕ

Саманта Фокс продаје старе слике. Спремите марамице када видите како САДА ИЗГЛЕДА

Саманта Фокс је учествовала у неколико ријалитија, али зарадила је довољно новца и не мора да ради.

1613334898_Samanta.PNG
Фото: Instagram/ screenshot samanthafoxofficial

Наравно, сви се сећају прсате Саманте Фокс. Имала је само један хит 1986. године, али и та једна песма је била довољна да цео свет чује за ову британску певачицу.

Прочитајте још: Ово нисте знали о Џејмсу Дину: Имао је 24 године када је погинуо, а два сата пред смрт стигло му је упозорење!

Каријеру је започела са 16 година као топлес модел. Плава и згодна, Саманта Фокс је била модел за доње рубље, али је хит "Touch me" лансирао у свет муузике. Готово да није било мушкарца који није сањао ову Британку.

Италијански одговор није био тако успешан.

Убрзо после ње, појавио се италијански одговор: Сабрина. Међутим, ова прсата Италијанка која је певала песму "Boys, Boys, Boys" није постигла успех Саманте Фокс.

Саманта Фокс је после краткотрајне каријере успела да остане у музичком свету тако што је снимила још шрдт албума, писала текстове и наставила је да ради као модел. Играла је и у неколико серија, али ниједна није постала глобално популарна.

Прочитајте још:Да ли је Саманта крива за распад серије "Секс и град"?

Међутим, последњих година њена каријера је у опадању. После наступања у ријатију "Велики брат", имала је још неколико јавних наступа. Она данас има 54 године и изгледа добро за своје године, јер је очигледно да није прибегла пластичним операцијама.

Саманта Фокс је одлично зарадила и "тешка" је око 20 милиона фунти. Она је удовица, јер је пре неколико година њен супруг умро од рака. Омиљени брусхалтер, у којем је наступала, поклонила је у добротворне сврхе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.