Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Само ТРИ САСТОЈКА враћају НОКТИМА лепоту и здравље (ФОТО)

Велика Цоцо Цханел је говорила да су руке визиткарта сваке жене.

1604741815_Depositphotos_78110722_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Негован изглед руку један је од главних циљева представница лепшег пола. Нажалост, не може се свака од нас похвалити беспрекорним изгледом руку. Али све се може поправити.

Предлажемо да обратите пажњу на проверени рецепт који јача нокатну плочу, омекшава кутикулу и убрзава раст ноктију, буквално пред вашим очима. Припремите ово експрес средство, које ће помоћи да вратите вашим ноктима лепоту и здравље.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СХЕЕР АЛWАYС @навyпротоолс Етхел, Доррис, Хелен & Доллy. @биосцулптурегелгб Цонтоур, Цреме & Топ Глосс. #навyпро #навyпротоолс #наилсофинстаграм #натуралнаилс #биосцулптурегел #биосцулптурегб #wеледаскинфоод #хандцаре #наилцаре #хеалтхyнаилс #натуралбеаутy #наилтецх #леедснаилс #инбеаутмаг #схоwсцратцх #сцратцхмагазине #содаонмyлипс #вогуемагазине #наилстyле

Објава коју дели Емма Јацксон Наил Артист (@еммајацксоннаилартист) дана

Све што је потребно јесте помешати четири супене кашике маслиновог уља, два иситњена чена белог лука и пола кафене кашике сока од лимуна.

Прочитајте још: Елеганција: ФРАНЦУСКИ маникир на потпуно ДРУГАЧИЈИ НАЧИН (ВИДЕО)

За постизање моменталног резултата поквасите туфере овим раствором и ставите их на нокте на 30 минута. Ако будете радили ову процедуру барем три пута седмично, у току једног месеца, ускоро ћете бити пријатно изненађене лепим, негованим и дугим ноктима.

Као превентивна мера мажите нокте овом смесом свако вече пре одласка у кревет, током две седмице. Понављајте процедуру свака три месеца.

Прочитајте још: САВРШЕНЕ боје за НОКТЕ које ћете носити ове зиме (ФОТО)

Уколико желите да видите резултате брзо, испробајте следећи савет, и резултат неће изостати. За јачање и бржи раст ноктију одлично помаже и бели лук. Једноставно истрљајте нокте с времена на време ченом бијелог лука. Ефекат је запањујући и не брините, мирис ће нестати чим оперете руке, након пола сата деловања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas