· · Коментари: 0
ШМИНКА

САМО за даме са БРАОН ОЧИМА: Девојке су полуделе за шминком ПЛАВИ ЗАЧИН који даје МИСТЕРИОЗАН поглед (ФОТО)

Дамама са плавим очима најлепше стоје "смоки ајс", односно очи уоквирене сивим и црним бојама. Сада су, коначно, пронашли како да браон очи имају сити ефекат!

1603706820_Pisctoresq.PNG
Youtube/ screenshot PICTURRESQUE I Regina

Треба имати у виду да овако нашминкане очи нису добар избор шминке за дневне изласке и обавезе. Такође, "плави зачин" боље изгледа када се прво на лице нанесе пудер, јер тамне очи могу да учине лице бледим и истакну неправилности на кожи.

Прочитајте још: Ове НИЈАНСЕ КАРМИНА чине да зуби изгледају БЕЉЕ

Сенка Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Прво се среде обрве, оловком или четкицом, а онда се прелази на сенку. Горњи део капка треба да буде светлије нијансе. Најбоље је одабрати белу, седефасту нијансу, али не претерујте да не би горњи капак деловао велики.

На горњи део капка се наноси најсветлија боја.

Бела, светлија сенка за горњи део капка се наноси четкицом. На доњи део капка се наноси сенка боје коже, тамнија од седефасте беле. Када завршите са овом нијансом прелазите на још тамнију која ставља у пределу изнад трепавица. Са овом бојом се очи издужују нагоре - ка обрвама. Дакле, са четкицом се повлаче линије ка спољњем делу обрва.

Оловка Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Прочитајте још: ВОДИЧ за ЧИШЋЕЊЕ ЧЕТКИЦА и СУНЂЕРА за шминкање: Одвојите време како не бисте направили проблем

Бронзаном сенком се очима продубљује поглед тако што се наноси у корену ока ка носу, а истом четкицом се повуче и линија испод доњег капка. На тај начин ће очи деловати снено.

Прво се наноси тегет оловка, па сенка са шљокицама.

Прво се тегет креоном повуку дебље линије на доњем па на горњем капку, а онда се танком четкицом ове линије полако и нежно размазују.

Сенка Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Прочитајте још: Трик који ИЗДУЖУЈЕ НОГЕ, а сваке ципеле долазе до изражаја: Ове сезоне носимо фармерке само на ОВАЈ НАЧИН! (ФОТО)

Следећи корак је наношење тегет сенке "плави зачин" која мора да буде светлуцава, попут минерала. По истој линији на коју је нанета тегет оловка полако се наноси сенка и води ка крају ока.

У угао ока се, на крају, стави бела тачица...

Белом оловком се оивичи угао ока код носа. Следећи корак је црна маскара која се наноси на доњу и горњу трепавицу. Ко жели може да користи и вештачке трепавице.

Прочитајте још: Убризгавају у ЛИЦЕ опасан БИОЛОШКИ ОТРОВ, па питају: Када ће престати ЦРВЕНИЛО?

Последњи потез је стављање хајлајтера на лице, као и кармин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.