Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈОГА

Само за најхрабрије: ГОЛА ЈОГА је прави хит у свету, а ове фотографије ће вас оставити без даха (ФОТО)

Уколико редовно вежбате јогу, она ће допринети јачању вашег тела, али и духа.

1617562386_joga.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / силклинебаланце
Oglas

На стотине храбрих људи који практикују редовно јогу прихватили су изазов постављања слика док вежбају не носећи ништа на себи од одеће под хаштагом #НYГyога и #некедyога.

Изазов је покренула Инстаграм сензација "нуде_yогагирл" као један анонимни фотограф, модел и јоги.

Она је искористила прилику да на овај начин покаже своје тело. Успела ја да сакупи око 676.000 пратиоца које често почасти новим фотографијама.

Прочитајте још: Једноставан ТЕСТ којим ћете проверити у ком су стању ваши МИШИЋИ

Њене колеге и људи који се баве јогом, одлучили су да јој се придруже и објављују своје слике са тренинга. За храбре јогије покренута је и школа која даје часове "голе јоге".

Шта год да се дешава на часовима или ван њих, ова врста јоге нема тенденцију да буде секси или уврнута. Ако имате још увек сумње у ово, представљамо вам слике које су корисницима биле најинтересантније.

Прочитајте још: ТРИ вежбе после којих ће се сви окретати за вама: Спремите се за ХЕЛАНКЕ

-За мене је гола јога слобода. Када сам први пут радила јогу гола, то је утицало на то како ја видим своје тело и колико ми се оно допада. Наша тела су савршени механизми. Гола јога може да вам појача оваква осећања и снажно утиче на ваш мозак - рекла је она.

Прочитајте још: Пробудите тело: ПЕТ вежби којом ћете пробудити пролећну енергију

Неке од поза у којима можемо видети ове јогије су јако захтевне док су друге веома интимне.

Њихов циљ је да славе лепоту и здравље тела и духа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas