· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНД

Само за најсмелије: Пуф рукави су нови тренд овог пролећа (ФОТО)

Пролеће је у знаку пуф рукава, зато се припремите и испартите овај модни тренд.

1614004643_puf-rukavi.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / емилисиндлев

Пуф рукави нам се поново враћају. Овога пролећа, ако желите да будете у тренду, морате понети овај симпатичан детаљ на својој гардероби.

Од 2018. године, када се на модне писте вратила мода 80-их година, пуф рукави су поново заживели и постали упечатљив детаљ. Уз различите јарке нијансе, необичне кројеве и оверсизе форме, пуф рукави били су само део тог фамозног, ексцентричног изгледа. 

Прочитајте још: Како укомбиновати јамболију на леђима, а да се за вама сви окрену (ФОТО)

Пуф рукави првенствено су били резервисани за дамски префињени изглед, а били су и обележје моћи.

У 2021. години ћемо их носити - предимензиониране, необуздане и упечатљиве.

Бренд Лоеwе је у новој колекцији пролеће/лето 2021. представио управо такве, обраћајући се модно најсмелијима.

Прочитајте још: Удобно и заводљиво: Понесите БЕЛУ КОШУЉУ на разне начине!

Можете да их прилагодите свом стилу у зависности од модног комада који преферирате: кошуљу, хаљину, џемпер. Пословном изразу даће потребну шик ноту, а модним комбинацијама за вечерње изласке - ефектност за којом жудите.

Стреет стyле брендови врве од овог тренда, стога вам неће бити тешко да пронађете свој савршени балон рукав.

Усудите се да будете другачије и следите неку од наших данашњих модних инспирација.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.