· · Коментари: 0
ОДМОР

ШАРМ ЕЛ ШЕИК КОНАЧНО У НАШОЈ ПОНУДИ: Одмор на обали Црвеног мора са погледом на Синај

Летња сезона почиње

1621350140_prmo.jpeg
Фото: Промо

На истоку Египта, на обали Црвеног мора, на крајњем југу полуострва Синај, смештен је Шарм Ел Шеик , популарно летовалиште, посебно омиљено међу рониоцима, због јединствених призора које стварају шарене рибице, које без страха пливају око живописних корала у мору невероватне бистрине. 

Фото: Промо

Бројни реномирани хотели, врхунске услуге и са мноштвом садржаја, додатни су разлог да ово летовалиште посећује све већи број туриста из наше земље, поред омиљене Хургаде. Један од хотела који заслужује препоруку, свакако је Рееф Оасис Беацх Ресорт 5* који се налази у место Ел Хадаби, на само 14 км удаљености од аеродрома. Смештен је на гребену Ал Фанар и омогућава својим гостима величанствен поглед на планину Синај. Од познатог Naama Bay-a удаљен је само 7км. 

Фото: Промо

Рееф Оасис Беацх Ресорт 5* има своју плажу, чији мањи део има пешчани улаз у море, док се до коралног гребена долази понтоном. Као што већ имамо навику из Хургаде, употреба сунцобрана и лежаљки на плажи је бесплатна.

Фото: Промо

Осим купања у Црвеном мору, расхлађење од топлог афричког сунца, можете потражити и у једном од чак 10 базена, а ту је и базен за децу, као и аква парк. Сада постаје јасно да је хотел одличан избор и за породице, и да ће најмлађи уживати једнако у њему. Хотел има и два мини клуба, као и игралиште за децу.

Фото: Промо

Услуга у хотелу  је All Inclusive , што стандарно подразумева више оброка у току дана по принципу самопослуживања, али и ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. У понуди хотела је и неколико a la carte ресторана и барова, као и ноћни клуб. Свака смештајна јединица поседује балкон/терасу, сеф, мини бар, клима уређај, САТ ТВ, кетлер и фен за косу. 

Фото: Промо

Без доплате, гости хотела Рееф Оасис Беацх Ресорт 5* могу користити теретану, као и терене за одбојку, фудбал и тенис, уколико воле да имају активан одмор са рекреацијом. За нешто пасивније, којима је потребан физички одмор или који просто нису љубитељи спорта, бесплатан Wi-Fi
 у лобију. 

Фото: Промо

Уколико смо вас заинтересовали, али нисмо погодили најбољи хотел за вас, погледајте и друге хотеле из наше понуде за Шарм Ел Шеик  Као и сваке године до сада, Египат  и Турска  су дестинације за које гарантујемо да ће вам остати у памћењу као најлепша летовања. Уколико Вам је удобније и осећате се сигурније, можете направити резервацију и онлине преко нашег сајта који се дичи тиме што штеди време, непотребно расипање штампаног папира и смањује непотребне ризичне контакте за време ситуације у којој се налазимо. За додатна питања и информације, али и резервације, можете нас контактирати и путем  call центра, на број 011 655 7800. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.