· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Данас је МОЋАН ДАН: САТУРН је ушао у Јарца, ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ за оно што следи?

Данас је 29. септембар и фамозни 25. степен. Данас је тај дан када Сатурн креће директно са 25 степени Јарца.

1601366073_jaracaca.jpg
Фото: Пиксабеј

Сатурн данас улази у квадрат са Марсом, на 25 степени Овна. Пошто се ове две планете налазе у знацима којима владају Марс-Ован и Сатурн-Јарац, слободно може да се каже да данашњи дан у себи носи суштину целог периода.

Марс је у септембру кренуо ретроградни ход који ће трајати до фебруара о чему можете прочитати ОВДЕ. После четири месеца, током којих је све стајало, Јарац данас креће директно и наставља кроз Јарца.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Пошто Сатурн влада Јарцем - можете одахнути, јер му је овде место, па се ту најбоље и осећа. Међутим, добро размислите како сте провели протекли период. Да ли сте нешто научили? Да ли сте пронашли грешку у свом понашању, променили мишљење о оном у чему сте грешили, научили нешто ново? Да ли сте преузели одговорност и престали да се плашите?

Да ли сте паметно искористили претхнодни период?

Сва ова питања звуче чудно, али само онима који протекли период нису добро искористили. Дакле, да ли сте се одмарали, лежали и чекали да се рашчисти ситуација или сте пронашли нови циљ у животу и вредно радили без награде?

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Шта је Сатурн?

То је планета која дели животне лекције. Сатурн у Јарцу даје нове прилике, али оне морају добро да се искористе. Од данас човек мора добро да сагледа шта му је у животу било важно и ка чему жели да иде. Почеће да се отварају врата професионалног живота, приватног и сваког другог.

Шта сте научили? Фото: Депозит
Хладне главе процените да ли су вам могућности у складу са жељама!

Од данас ће почети да се прелама ситуација и уједно животи појединаца. Они који нису схватили у ком правцу иде њихова каријера, шта су до сада пропустили, у чему су грешили и не покушају да науче нешто ново - не могу се надати успеху у послу. Храброст се увек цени, али не и ако се попут овна иде главом кроз зид. Сада је најважније добро и хладне главе проценити у каквој се ситуацији налази човек.

Није довољно да верујете у себе, јер је Сатурну Јарцу, иако је код куће, веома тешко...

Ставите испред себе оно што вам је важно и шта желите да постигнете. Добро размислите какве су ваше могућности и способности. Није довољно само да верујете у себе, јер је Сатурну у Јарцу веома тешко.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Сатурн ће се данас у директном ходу поравнати са осам Месечевих чворова (Рак-Јарац). Зашто је то важно?

Појавиће се неко из прошлости, да ли сте научили лекцију? Да ли сте савладали страхове?

Особе из ваше прошлости вратиће се у ваш живот и право је питање да ли сте научили важну лекцију, јер ћете се суочити са старим страховима. Од сада ћете морати да преузете одговорност за своје поступке. Ово је изузетно моћан тренутак и добро пазите шта радите. Поравнање Сатурна са Јужним Месечевим чвором је велика ствар, па је последњи тренутак да поравнате рачуне и кренете даље као нова особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.