· · Коментари: 0
ЛАКО

САВЕТИ који ће вам помоћи да смањите ОБИМ БОКОВА

Потребно је само да се придржавате ових неколико савета.

1606306322_Depositphotos_80137930_s-2019.jpg

Ако већи део свог дана проведете седећи без икакве физичке активности, неизбежно је да ће се масне наслаге само гомилати.

Прва грешка коју чинимо је то да бројимо калогије, а морамо знати да се губитак килограма неће догодити тек тако. Прво морате пронаћи прави начин да се ослободите вишак масноће из тела, па тек онда размишљати о боковима. 

Прочитајте још: Желите раван стомак? Тајна је у овим стварима

Непрестано бројање калорија је напорно и само вас додатно оптерећује

Најбоље решење да време утрошите паметно бирајући праву храну, која нема много калорија. Увек одаберите сирово воће и поврће, пијте зелени или неки биљни чај. И наравно, избегавајте пржену, брзу храну, и храну са много шећера.

Прочитајте још: Без ових намирница не можете да ИЗГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ

Друга ствар, која је добра за целокупно здравље, јесте уношење доста течности, и то је најбољи начин за избацивање токсина и јачање метаболизма. Пијте најмање 2 до 3 литре воде сваког дана, како бисте што пре приметили резултате. 

Унос течности је један од најважнијих ставки!

Трећа ствар која је корисна а то је да у исхрану уврстите здраве масти, које имају противупална дејства и помажу код упала и стреса и тако смањују шансе од повећања килограма. У исхрану обавезно додајте и кокосово уље, маслац, орахе, семенке сунцокрета, чија семенке, маслиново уље, семена диње и бундеве. Са орашастим воћем морате бити пажљиви, те их уносите по неколико сваког дана.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Идеално за скидање килограма: Вода са краставцем

Четврто правило је већ поменуто у првој ставки и оно се односи на нездраву храну. Дешаваће се да дођете у искушење да поједете кесицу чипса или омиљену чоколаду, али то ће представљати тест издржљивости на којем треба да победите и наставите даље. 

Избегавајте ноћне оброке!

Уместо слаткиша узимајте краставце, свеђе цеђене сокове, брескве. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.