Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Савети о сексу за жене из 1894. године: "Дај му мало, ретко и невољно"

Голотиња, сексуалне приче, гледање фотографија и цртежа који приказују или наговештавају секс "одвратне су навике које ће човек стећи ако му се то дозволи", наводи се у књижици

1608825979_seks.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Иако ауторка није намеравала да буде смешна, њена књижица "Упутства и савети за младе невесте" из 1894.  данас уме да насмеје многе људе.

Прочитајте још: НОВО ОТКРИЋЕ О ХОБОТНИЦАМА ПРОМЕНИЋЕ СВЕ ШТО ЗНАТЕ О ЊИМА: Погледајте како се крећу по морском дну (ВИДЕО)

- Вољена супруга пречасног Л. Д. Смитерса, како је себе назвала Рут Смитерс, објашњава младим женама понашање током секса, шта могу да очекују и како да спрече сношај. Невесте су приказане као девојке без искуства, а мушкарци као предатори који не могу да живе без секса.

Женама се саветује да "морају да издрже" јер ће тако задржати мужеве, имати сигурну будућност и имати децу. Секс два пута недељно је сасвим довољан на почетку брака, а на жени је да се потруди да с временом смањи тај број. То може учинити претварајући се да је боли глава или да је болесна, а може се претварати да чврсто спава.

Ако би желео да је пољуби у уста, свакако би било потребно да окрене главу тако да му усне заврше на образу. Добра препрека је започети свађу сат времена пре могућег односа. То ће га сигурно расхладити.

Према овој књизи мушкарца не треба подстицати на секс, јер би желели да га вежбају сваки дан. Жене се упозоравају да су по природи изопачене и да им свакаква идеја може пасти на памет. Жене би требале да буду посебно опрезне када имају абнормалне положаје на стварима и користе уста на разним деловима тела.

Једно од главних правила брака је да се он никада не сме заборавити: дајте мало, ретко и, пре свега, невољно.

Ако се секс већ догоди, жене треба да пазе да то раде у мраку. Поред тога, било би добро носити дебеле спаваћице које се не скидају. Важно је да се "одморите што је више могуће" пре и током чина и да не охрабрујете мушкарца још више.Савет женама је да не помажу мужу да легне у кревет по мраку јер, уз мало среће, може пасти и повредити се, добар изговор за секс. Али ако и даље покушава и успе да се увуче испод спаваћице, један од изговора могао би бити: "Морам у купатило".

Фото: деспоситос

Такође је примећено да паметне жене морају тежити усавршавању метода одбијања и обесхрабривања својих мужева од секса.

Прочитајте још: Мушкарци, обратите пажњу: Ове ствари утичу на бољу ерекцију

- До пете године брака овај "непријатан догађај" смањиће се на једном месечно, а до десете годишњице већина жена требало би да може у потпуности да извуче секс из спаваће собе. До тада, већина брачних парова већ има децу и за тим нема потребе - написала је ова супруга методистичког пастора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas