Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијета Саманте из серије "Секс и град" за витку линију: Има 64 године и изгледа феноменално

Својим изгледом пркоси годинама.

1613654594_Capture.PNG
Фото: Депосит/ Уоу Тубе/ Фридау нигхт витх Јонатхан Росс
Oglas

Годинама је важила за најзгоднију глумицу, а данас у 64. години изгледа феноменално. Глумица Ким Катрал је у једном интервјуу открила како јој полази за руком да изгледа тако добро и које су то њене тајне.

Ако мислите да се одриче пуно тога варате се. Истина је да је сасвим једноставно бити у топ форми, а ово су њени савети: 

Прочитајте још: Сестра Јелене Ђоковић је права лепотица: Супруга је познатог кошаркаша, а сви који је виде истичу једну ствар (ФОТО)

Ким се годинама храни по принципима Перион дијете. Са овим начином исхране готово никад нисте гладни, а резултати су одлични. Осим што одржава витку линију , она повољно делује и на изглед коже. 

Реч је о против - упалној дијети која укључује све групе хране, а поготово здраве намирнице попут свежег лососа, зеленог поврћа, шумског воћа и екстра девичанског маслиновог уља. Забрањени су шећере и смањен је унос угљених хидрата. Ова дијета се сматра једном од најздравијих.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Труди се да се храни здраво, али чоколади некад не може да одли!

- Моја кожа изгледа одлично само захваљујући овој исхрани - рекла је Ким.

.- Слушам своје тело и не ускраћујем му ништа. Трудим се да будем дисциплинована, али није грех појести и понешто слатко с времена на време - каже она.

Прочитајте још: Да ли ће се ово допасти краљевској породици? Меган и Хари ускоро код најпознатије водитељке на свету

Осим правилне исхране, она ужива и у вежбању. 

- Волим да вежбам, увек сам била спортски тип. Трудим се да будем активна 30 минута дневно. Ако не успем да одем у теретану, онда барем одрадим брзи ход по парку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 


 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas