Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Термос-боца

Савршено решење за путовање

Редовно хидрирање организма кључно је за одржавање добре форме, без обзира да ли боравимо у прироси или чекамо превоз у граду током врелих летњих дана

1628169031_hidroflask.jpg
хидрофласк - Хидро Фласк
Oglas

Оснивачи америчке компаније 'Хидро Фласк”, често истичу да су планине, реке и језера Орегона што окружују њихово седиште у градићу Бенд, одредили чиме ће да се баве и како ће да изгледају њихови производи. 

Прочитајте још: Од загађене до питке воде (ФОТО)

Удобно коришћење једном руком, фото: “Хидро Фласк”

Свакодневне шетње по околним брдима кроз шуму, помогли су да се искристалишу потребе трекера, планинара, ловаца и излетника. Тако је почела производња “Лепо дизајниране опреме која покреће људе” (мото фирме).  

Лето се не предаје, тако да нас очекује још врелих дана током којих ће нам пријати расхлађени напици. Нова Хидро Фласк термос-боца урађена од метала и композитних материјала способна је да сатима одржава температуру течности уз минималне губитке.

 Велики избор боја заштитног финиша, фото: “Хидро Фласк”

Широки отвор омогућава  лако пуњење боце као и додавање коцкица леда. Кућиште од нерђајућег челика са вакуумском изолацијом одржава температуре сатима, било да се ради о врелој кафи (топлота се чува 12 сати) или ледено хладној води (остаје хладна до 24 х). 

Боца је пресвучена посебно патентираним композитним прашкастим слојем, који храпавом текстуром обезбеђује сигуран хват без клизања. Овај премаз отпоран је на механичка оштећења, тако да се термос-боца може прати у машини за судове.

Хидро Фласк опрема успешно замењује пластику за једнократну употребу, попут пластичних боца за воду, фото: “Хидро Фласк”

Оно што је чини занимљивом је могућност да се све потребне радње (отварање и затварање) обаве једном руком, тако да је одличан избор за хидрирање током вожње бициклом, мотоциклом или аутомобилом.  

Прочитајте још: СВЕТИ ГРАЛ међу опремом за боравак у дивљини

Флекс капа са ручком за лакше ношење, фото: “Хидро Фласк”

Супер лагане флаше компаније “Хидро Фласк” направљене су тако да буду одлични сапутници за планинарење, али и сигурни термос за кафу на путу до посла, а за лакше ношење може да се наврне и флекс капа са ручком. Нуде се у три величине и више боја, а  са ценом у распону од 20 до 30 долара, тако да свако може пронаћи одговарајућу конфигурацију. 

Фото: “Хидро Фласк” 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas