· · Коментари: 0
ОСВЕТА

Сазнала је да јој муж води двоструки живот, а онда је припремила сурову освету! (ФОТО)

Када је сазнала за превару, повукла је драстичан потез

1620142039_muz.jpg
Фото: депоситпхотос

Супружници су били веома блиски, али су након његовог унапређења на послу почели да се удаљавају.

Прочитајте још: Пронађена плоча са авиона Амелије Ерхарт, али не тамо где је нестала!

 

Фото: Деспоситос

Дуже времена је проводио на радном месту, често је ишао на пословна путовања, а одсутан је био и недељом. Иако ништа није сумњала, односи су захладнели. Покушали су да премосте овај период, али је она углавном била повређена. Када је био код куће, време је проводио за компјутером, правдајући се да мора да ради, али она је знала да избегава разговор са њом. Једне вечери, након што је заспао гледајући ТВ у другој соби, све се променило.

Када је кренула да му склони лаптоп са крила, видела је поруку  и тада је знала да је њихов брак готов. 

- Недостајеш ми, пожури кући - писало је у поруци. Пажљиво је однела рачунар у другу собу и прочитала поруке које су је оставиле у шоку. Не само да је имао другу, већ се и верио са њом.

Након што сам сазнала све,  одлучила сам да се осветим чим је отишао на једно од својих дугачких путовања
Фото: Деспосит

- Дан након што је отишао, контактирала сам агента за продају некретнина и рекла јој да желим брзо да продам свој дом по доброј тржишној вредности да бих осигурала тренутну продају - рекла је повређена жена и додала да је није спречавало да прода кућу јер је све било на њено име.

А након што је за добру цену продала кућу, наставила је мужу да шаље уобичајене поруке. 

Она је отворила посебан банковни рачун, на који је половина пара одмах легла, а само дан пре него што ће се он вратити кући, друга половина легла је на њихов заједнички рачун у банци. 

Прочитајте још: Маркетинг стручњак упозорава: Не наседајте на ЦРВЕНА слова приликом куповине, јер је то ТРИК!

 

- Нисам била тамо, да видим како је реаговао када је угледао странце у кући. Била сам на крстарењу са својим другарицама. Могу да замислим како је био лепо изенађен, када је сазнао да кућа припада Џошу и Тамари, а они су имали и папире да то докажу. Тада се преселио за стално код своје девојке у Канаду и још ме није контактирао око папира за развод - закључила је ова дама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.