· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ШЕЋЕР, ПШЕНИЦА И ВОДА - три састојка за препарат који ће спасити вашу децу од ВИРУСА (РЕЦЕПТ)

Јак имунитет код деце је кључан за очување здравља деце, посебно у већим колективима, вртићима и школама у време пролећних инфекција и светске пандемије корона вируса која не јењава

1627422663_Depositphotos_32337835_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Народна медицина доноси и рецепте и препарате који ће децу ослободити прехладе, кашља и помоћи има да избаце нагомилани слуз, док ће истовремено ојачати њихов имунитет и спремне их суочити са вирусима, грипом и прехладама. Доносимо вам неколико препарата које можете сами направити и сачувати здравље ваше деце.

Препарат са шећером, пшеницом и водом

За припрему овог природног препарата за сузбијање дечијег кашља и јачања имунитета, код деце којима се из плућа чује шкрипање из плућа потребна је једна шољица ољуштене пшенице, једна шољица шећера и једна шољица воде. 

Прочитајте још: Дијета којом се губе килограми и спречавају НАДУТОСТи гасови (ЈЕЛОВНИК)

Пшеницу оперите па опрану ставите у један лончић заједно са шољицом воде и шољицом шећера од 200 милилитара. Пустите нека смеса прокува и ври пар минута. Најбоље је кувати увече и оставити да смеса одстоји до ујутро.

Ујутро процедите течности и сипајте лековиту течност у стаклену теглу или флашу, па све заједно држите у фрижидеру.  Од ове једне смесе имаћете сока довољно за 4 до 5 дана. 

Прочитајте још: Летња вегетаријанска ДИЈЕТА: Укусна и ефикасна! (ЈЕЛОВНИК)

Једна чашица овог сока ће помоћи да се ослободе слузи. Свако јутро на празан желудац дајте детету по једну ракијску чашицу овог сока и тако пуних 40 дана. Затим направите паузу од 15 дана, па опет дајете сок свако јутро наредних 40 дана. Битно је да не прескачете дане, да дете свако јутро попије овај сок и да се држите термина од 40 дана примене, па одмор од 15 дана па опет 40 дана испијања сока. Када једном прођете ову куру са дететом, више нећете имати потребе за њом јер дете неће бити толико склоно прехладама и вирусима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.