Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Седам МОДНИХ ДЕТАЉА које би свака жена након 30. године требало да има у гардероберу

Мода је пролазна, стил је вечан!

1599660690_beautiful-1869116_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Уласком у тридесете године живота наш модни стил постаје истанчанији и изграђенији, боље знамо шта нам се свиђа, а шта не и најважније нам је да се у ономе што носимо осећамо добро. А за сваку жену у тридесетима следећих седам модних детаља итекако су добродошао додатак у гардероби уз које ће шик и упечатљив стил бити загарантован.

1. Функционална торба за ношење преко тела

Оваква практична торбица може се наћи у већини женских гардеробера, а посебно је пожељан (и потребан) модни додатак ако сте напунили тридесет година. Уз овакву торбицу руке ће вам бити слободне, неће вам падати са рамена, а можете је носити у готово свим дневним и вечерњим комбинацијама.

Фото: Депозит

2. Свиленкаста марама

Марама завезана око врата само је један од начина на који можете да носите овај муст хаве модни додатак. Завежите је око главе, украсите њоме торбу или је носите уместо наруквице завезану око зглоба. Свилена марама пристаје сваком стилу одевања, поиграјте се комбинацијама и носите је у разним приликама. Свиленом марамом можете и да улепшате фризуру, завежите је око репа, можете је уплести у плетеницу - пустите машти на вољу!

Прочитајте још: Знате ли шта је ЈАМСУ? Обожаваћете ову технику, а КЉУЧ ЈЕ У МИНИМИЗИРАЊУ (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Депозит

3. Беле тенисице

Тридесете нас уче да не жртвујемо удобност за стил, а беле тенисице могу бити најсвестранија обућа у гардероби. Са белим тенисицама изгледаћете шик без пуно труда. Изаберите кожне или платнене тенисице, материјал није важан, важно је да се добро осећате носећи их уз хаљине, сукње, фармерке и хлаче. Беле тенисице прави су модни камелеон, што значи да пристају уз све што имате у ормару. Само пазите да увек буду чисте.

Фото: Депозит

4. Ефектна огрлица

Без обзира на то да ли носите једну дебљу и упечатљивију огрлицу да подигнете обичан топ или више волите да комбинујете тању металну огрлицу са дебљим ланцем, ефектна, шик огрлица је модни муст хаве. Избегавајте да купујете накит израђен од бакра, јер може да проузрокује привремену дисколорацију коже. Инвестирајте у добру, квалитетну огрлицу коју ћете моћи да носите годинама.

Прочитајте још: Једноставан ТРИК СА ВОДОМ откриће вам имате ли СУВУ И ОШТЕЋЕНУ КОСУ, али и како да је негујете

Фото: Депозит

5. Округле минђуше

Супротно устаљеном мишљењу, код округлих минђуша ипак не важи правило да иста величина одговара свима. Изаберите величину минђуша која најбоље пристаје вашем облику лица и не бојте се да експериментишете са различитим облицима попут оних у облику сузе или овалних. Без обзира на то изаберете ли минималистичке златне минђуше или оне украшене цирконима или са неким другим каменчићима, округле наушнице могу се носити уз обичну мајицу и свечану хаљину.

Фото: Депозит

6. Квалитетне сунчане наочаре

У тридесетим годинама време је да заборавите на јефтине сунчане наочаре купљене успут у некој трговини и да пазите на своје очи носећи сунчане наочаре са квалитетним стаклима. Осим што ће штитити ваш вид, добре сунчане наочаре даће вам и додатно самопоуздање. Ако још нисте спремни инвестирати у дизајнерску торбу, сунчане наочаре одличан су избор да уживате у мало луксуза.

Прочитајте још: Воле да се дотерују: Модне СИТНИЦЕ у којима греше МУШКАРЦИ

Фото: Пиксабеј

7. Шешир

Не морате имати "бад хаир даy" да бисте носили шешир - сада када сте у тридесетима нека вам тај елегантни модни додатак буде што чешћи модни избор. Испробајте различите моделе и стилове шешира како бисте пронашли онај који најбоље пристаје вашем лицу и стилу одевања.

Фото: Пиксабеј

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas