· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

СЕДАМ ситуација када ЛАГАЊЕ партнера у вези није ГРЕХ

Према неким истраживањима беле лажи могу да очврсте однос

1592560453_Depositphotos_5022773_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Поверење је стуб сваке љубавне везе. Међутим, партнери неретко користе "беле лажи" из различитих разлога. У највећем броју случајева, дечку или девојци не говоримо истину како не би повредили њихова осећања. Издвојили смо седам ситуација када лагање у вези не представља грех. 

Прочитајте још: ПЕТ разлога ЗАШТО мушкарци воле СТАРИЈЕ ЖЕНЕ

1. Када вас партнер злоставља, лагање је у потпуности оправдано. Девојке у овим ситуацијама лажу партнера из страха, да га не би провоцирале, па зато крију смс поруке, телефонске позиве...

2. Када желите да избегнете неугодан одговор на тешка и непријатна питања, нпр. ако вас партнер упита "Да ли си икада волео/волела неког више од мене?" или "Да ли ти је он/она привлачнији/а од мене?" најбоље је да у овом случају прибегнете белој лажи и кажете - не. Иако је све у реду у вашој вези безбедније је да одговорите негативно за сваки случај.

Фото: Депозит фото

3. Када желите да раскинете са неким, али хоћете да умањите њен/његов бол, већина прибегне лажима него да у лице својој некадашњој љубави каже све шта мисли.

4. Када ваша свађа никако да престане, неко од вас двоје мора да попусти. Тада слажете и кажете како је партнер у праву и да сте извињавате, иако овако не мислите, али ћете барем прекинути "паљбу".

Прочитајте још: Прочитајте ПЕТ најпоузданијих знакова да сте срели ОСОБУ ЗА ЦЕО ЖИВОТ

5. Када вам дечко/девојка да поклон који вам се не свиђа уопште, радије ћете рећи да сте одушевљени него да партера растужите тако што ћете му рећи да вам се не допада. На овај начин нећете повредити партнерова осећања.

Прочитајте још: НИЈЕ У ПИТАЊУ СEКС: За ОВУ ОДЛУКУ мушкарцима је потребно 15 минута, а женама ЧИТАВ САТ!

6. Када сте тек ушли у везу са неким, а желите да избегнете састанак на који вам се баш и не иде. Најбоље је да слажете како имате неку неодложну обавезу и не уништите нешто што би касније могло да прерасте у праву везу.

7. Када вам се не допада партнерова нова фризура или гардероба потрудићете се да га не увредите тако што ћете му рећи да је направио лош избор.

Прочитајте још: Питали сте се како изгледа ИДЕАЛНА ЉУБАВНИЦА? Откривамо вам све мушке тајне!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.