Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
корисно

Седам знакова да је мушкарац ОДЛИЧАН у кревету! Посебно обратите пажњу да ли кува са рецептом или без

Од онога што гледају на телевизору, до онога што кувају за вечеру или колико добро говоре, постоје знаци да имате посла са одличним љубавником.

1626247551_sexy-2784234_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Уколико приметите ових седам знакова код ваше симпатије, значи да имате среће. Ваш мушкарац је сигурно сјајан у кревету!

1. Гледа хумористичке серије

Одличан смисао за хумор значи да је ваш партнер вероватно одважнији у кревету јер се не плаши да забрља.

Кикотање вас опушта. Испробавање нових поза у кревету не мора бити непријатно, уз момка који има смисао за хумор, све се претвара у забавно искуство.

Способност да се заједно смејете такође помаже у изградњи везе између вас.

Прочитајте још: Исповест девојке која доживљава ОРГАЗАМ током вежбања: Један чучањ је све променио! (ВИДЕО)

2. Када кува, не користи рецепт

Да ли ваш колега благог карактера увек изнеси нове идеје? Позовите га на пиће - могли би бити звер у кревету.

Или је можда ваш партнер креативни геније у кухињи, одбијајући да следи рецепте, увек се препушта тренутној инспирацији.

Њихови експерименти и идеје се можда неће увек исплатити, али ови суптилни знаци креативног ума говоре да су вероватно и иноватори у спаваћој соби.

Иновативност може наговестити да је неко отворен за нове идеје у спаваћој соби и да ће можда бити спреман за мало играња улога, где се све врти око импровизације.

3. Прави планове у последњем тренутку

Иако би неке људе могло раздражити то што је њиховог партнера тешко ухватити што се тиче планова и који увек гледају где би следеће могли да иду, њихова спонтаност је вероватни знак да се истичу у кревету на добар начин.

Он је особа која је увек спремна за авантуру у последњем тренутку. Годинама одржавају секс узбудљивим.

4. Воле спорт

Ако су увек активни, заузети и ангажовани у сопственом животу, то их чини секси партнерима - чак иако би вам понекад била дража мирна ноћ.

Активни животни стил обично укључује и друге људе. Бити у друштву осигурава да видимо друге људе како комуницирају и гледају нашег партнера, а вољену особу можемо да видимо из њихове перспективе.

Једва чекам да се вратим кући и водим љубав са њим! је нешто што ће вам сигурно проћи кроз главу. Ишчекивање може ствари учинити изузетно врућим. 

Бити физички спреман и здрав помаже у издржљивости, ерекцији и одређеним положајима.

То не значи да ако имате здравствених проблема или физичких ограничења, сјајан секс је ван менија - далеко од тога. Чак и само уживање у покрету и нека врста рутине вежбања могу вам помоћи да се боље повежете са својим телом. 

5. Први су на плесном подијуму

Кукови не лажу. Ако желите да предвидите нечије потезе у кревету, одвуците их у клуб.

Начин на који неко може увијати телом, добар је показатељ потеза и сензуалности које може донети у спаваћу собу.

Студије су показале како на наш плес утичу хормони.

Жене крећу куковима очитије током плодног дела циклуса, док мушкарци са високим нивоом тестостерона највише енергично плешу.

Дакле, ако ваш партнер лудује по плесној подлози, вероватно ћете се добро провести кад се вратите кући.

6. Причају брзо

Да бисте имали одличан секс, таква треба да вам буде и комуникација са партнером.

Ако можете да делите своје жеље без просуђивања, секс може бити узбудљиво путовање. И не само то, потражите некога ко добро говори, јер је то секси бонус.

Језик је конгломерат од осам мишића. Агилан је и јак. Неко ко разговара брзо, попут спортског коментатора, мора имати јак језик.

Неко ко је научио контролу дисања (пливач или обучени певач) осетиће јаче сензације током секса, јер је дисање уско повезано са осетљивошћу.

7. Гуглају "Како да.." неколико пута недељно

Ако не знају како да ураде нешто - од посла у кући до нечега техничког на рачунару или чак говорећи нешто на другом језику - они ће то сазнати уместо да траже да то уради неко други.

Ова знатижеља чини их и мајсторима вођења љубави.

Прочитајте још: ПОСЕСИВНИ сте у везама? Слободно искажите љубомору, али на ЗДРАВ НАЧИН

Ви или ваш партнер можда нисте посебно вешти или искусни, али спремност и отвореност за учење су заправо много вреднији од познавања техника или искуства.

Када можете приступити једни другима са почетничким умом и радозналошћу - знајући да оно што је успело претходним партнерима можда неће успети и са овим - заједно ћете имати много више забаве, задовољства и одушевљења.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas