· · Коментари: 0
СЕКС И СУЗЕ

"Секс с дечком је одличан, али он се сваки пут РАСПЛАЧЕ након оргазма": Стручњаци објашњавају ЗАШТО је то тако

Мислила је да ће редован секс поправити ситуацију, али он само још чешће плаче.

1598270738_Depositphotos_109122412_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Недавно је објављен чланак у ком се повела полемика око једног крајње незгодног питања једне читатељке.

Наиме, она се нашла у незахвалној ситуацији када је након секса са својим дечком, видела сузе у његовим очима.

Прочитајте још: Да ли сте сигурни да нисте АЛЕРГИЧНИ НА СЕКС?

Фото: Депозит

- Мој дечко се сваки пут расплаче када постигне оргазам. Он има 32 године, ја 27. Он је стварно предиван и одлично се слажемо. Имамо одличну везу и јако ретко се свађамо. Секс је за мене одличан, али изгледа као да за њега није, јер сваки пут заврши његовим плакањем.

- Неко време смо живели и са његовим родитељима, али сада смо пронашли заједнички дом. Мислила сам да ће се ствари променити када почнемо да живимо заједно и имамо редован секс, али ствари су сада горе него пре - истакла је читатељка.

Прочитајте још: Мушкарци, ових СЕДАМ ЧИЊЕНИЦА о женском ОРГАЗМУ морате знати!

Намеће се питање шта се то догађа с њим, а стручњаци су дали одговор.

- Не плаче јер је тужан - управо обрнуто. То је природна реакција његовог тела на интензивно физичко и сексуално путовање које је управо он прошао. Током секса и приликом постизања врхунца, долази до накупљања хормона који тада долазе до великог ослобађања. Може се осећати немоћан пред својим емоцијама. Ако смета било коме од вас, различити положаји могу олакшати интензитет - одговорила јој је Деидре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.