· · Коментари: 0
ДЕЦА

Селма Хајек први пут објавила слику ћерке Валентине (13), да ли ће засенити мајчину лепоту? (ФОТО)

Селма Хајек је поделила две занимљиве фотографије са ћерком Валентином из пустиње.

1615452530_SelmaPustinja.PNG
Фото: Instagram/ screenshot salmahayek

Док сунце залази мајка и ћерка возе квадранере, а Валентина (13) прети да засени мајчину лепоту.

Прочитаје још: Врела вест у хладном дану: Хале Бери (54) у топлесу частила пратиоце! (ФОТО)

Селма Хајек (54) има ћерку јединицу са којом проводи доста времена у природи, а јуче су јури квадранерима по пустињи. Завршиле су вожњу када је сунце почело да залази и то је била одлична прилика да направе заједничке фотографије.

Валентина позира као права тинејџерка...

На првој слици Селма позира, а ћерка, попут праве тинејџерке, седи погнуте главе. На глави има кацигу. На другој је Селма сама са сунцем које залази у позадини. Селма је фотографије потписала као "пустињска љубав": Desert love 🧡 #motherdaughter #sunset

Прочитајте још: Серена Вилијамс објавила секси слике, а колеге коментаришу: Срушићеш интернет! (ФОТО)

Пратиоци су одмах почели да шаљу похвале, а један од коментара је био да "Селма засењује сунце", док су остали мајку и ћеку назвали "пустињским ружама".

Глумица је годинама успевала да ћерку Валентину и супруга Франсоа Хенрија Пиноа (58) држи што даље од камера, а ово је једна од ретких фотографија на којој се налази њена ћерка.

За Дан мушкараца је објавила слику супруга.

У новембру, на Дан мушкараца који се слави у САД, објавила је лепу породичну слику на којој су супруг, она и ћерка у базену уз коментар да ни у најлуђим сновима није сањала да ће бити са тако посебним човеком. Међутим, Валентина је на тој слици клинка.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

За 13. рођендан ћерке, прошлог септембра, глумица је уз слику бебе Валентине написала да никада није "желела да неко постоји у њеном животу као ћерка".

За Дан загрљаја Селма је објавила слику са младом глумицом Тес Бу Куарон.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.