Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Серена Вилијамс објавила секси слике, а колеге коментаришу: Срушићеш интернет! (ФОТО)

Тенисерка је новим сликама једну ствар доказала - жена не мора да буде кост и кожа да би на сликама била секси.

1615368905_serenaaa.PNG
Oglas

Чувена тенисерка Серена Вилијамс полако, али сигурно постаје икона стила, а нови серијал њених фотографија показује да је и наследница права “mini-me.”

Прочитајте још: Дијета Гвинет Палтроу: Глумица открила тајну своје савршене линије

Серена је пре два дана изненадила јавност подршком Меган Маркл у којој је написала: "Она ме сваког дана учи шта значи бити достојанствен".

Подржала Меган, па се сликала у трикоу

Тениска легенда је на Инстаграму поделила нове фоторгафије обучена у црно " мачка одело" у којем се види сваки мишић на њеном телу.  Она носи рукавице, дугачке рукаве и комплетно је утегнута, па њена фит фигура долази до изражаја.

Прочитајте још: Том Круз апартман претворио у тврђаву и инсталирао 100 камера! (ФОТО)

Пошто се сликала испред белих врата, савршена силуета у црном костиму се савршено види.

Серена Вилијамс (40) и њена сестра Венус никада нису важиле за модне иконе, а многи су их прозивали због изражених мишића. Међутим, последњих година Серена је учествовала у неколико модних кампања, а у последњој учествује и њена трогодишња ћерка Олимпија коју је добила са Алексисом Оханијаном.

Једини накит је веренички прстен.

На слици је једини накит веренички прстен супруга Алексиса са огромним дијамантом.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Серена је 23 пута освојила гранд слем титулу, а најбољи коментар је оставила сестра која је једноставно написала: “Whooo hoooo!”

Прочитајте још: "Нисам желела да живим": Потресна исповест Меган Маркл у интервјуу код Опре

Серенина шминкерка Наташа Грос је охрабрила тенисерку речима: "Серена, јутро је, прерано је да срушиш интернет".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas