Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Шерон Стоун има новог ДЕЧКА: Репер је чак 38 година млађи од ње! (ФОТО)

Медији брује о томе да је Шерон Стоун нашла новог дечка који је упола млађи од ње!

1625726007_Seron-Stoun.PNG
Фото: Instagram/ screenshot sharonstone
Oglas

Шерон Стоун има 63 године, а њен нови дечко 25! Ради се о реперу RMR,са којим се виђа већ неколико месеци, а коначно су сликани заједно.

Прочитајте још: Скарлет Јохансон има лепе вести које је успела да САКРИЈЕ од јавности

Шерон Стоун изгледа одлично за своје године, а то је недавно доказала. Шерон Стоун се сликала у жутом дводелном купаћем костиму.

Шерон Стоун се забавља са репером

Међутим, сви су изненађени њеним избором дечка, јер се ради о реперу RMR који би могао да јој буде син. Они већ неколико недеља излази по клубовима Лос Анђелеса, а виђени су популарним местима као што су "Delilah" и "The Highlight Room".

Репер носи црну маску и златне зубе!

Шерон је сликана са репером RMR, али он на слици носи црну маску и златне зубе како би заштитио свој идентитет. Сликани су управо у клубу "The Highlight Room", а репер је објавио слику на Инстаграму. Репер грли славну глумицу, а она се скупљених руку наслонила на њега.

Прочитајте још: Неда Украден у ЛОСОС хаљини коју ће пожелети свака жена отпевала култну песму ЗОРА ЈЕ (ВИДЕО)

Према изјавама сведока они су читаво вече провели у клубу, играли hip-hop и пили пиће у друштву Криста Брауна и Дрејка.

Шерон Стоун се забављала и са младим манекеном

Међутим, иако многи мисле да ова слика није довољан доказ да Шерон Стоун има новог дечка, чињеница је да су месецима на друштвеним мрежама један другом лајковали постове.

Прочитајте још: Глумица узела бившег вереника Џенифер Лопез, па најавила нови МОДНИ ТРЕНД (ФОТО)

Пријатељ репера тврду да музичар изузетно цени Шерон Стоун, али то је - све.

Ово није први пут да је Шерон Стоун доведена у везу са млађим мушкарцем. Она се 2012. године забављала са аргентинским манекеном Марином Мица који је у том трнутку имао 27 година. Овај манекен важи за једног од најлепших мушкараца Јужне Америке.

Шерон је после осам месеци рекла да је раскинула са манекеном јер нису имали ништа заједничко, а она хоће да се посвети "одрастању своје деце".

Прочитајте још: Ево како сада изгледа БОЈ Џорџ, а изненадићете се ЗАШТО је прекинуо светску СЛАВУ! (ФОТО)

Шерон Стоун има тројицу синова: Роана (21), Ларда (16) и Квина (15). Била је у браку са новинарем и уредником Филом Бронштајном, али су се развели 2003. године, а деца су усвојена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Mica (@martinmica)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas