Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Северина о савршеном изгледу: Ево шта попије одмах након буђења

Северина већ годинама важи за најзгоднију певачицу са ових простора, а на изгледу би јој позавиделе и много млађе девојке.

1620307148_3814c3d152683b67ebf48036e6ed3c7069ca06a9.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако је пре нешто мање од месец дана напунила 49 година, на основу њеног изгледа то никада не бисте рекли. 

Северина је у интервјуу за Еxклузив.хр отркила у чему је тајна њене витке линије и како јој полази за руком да годинама има идеалну килажу.

Прочитајте још: Модни дуел Јелене Карлеуше и Цеце Ражнатовић: Чија вам се одевна комбинација за вакцинацију више допада? (ФОТО)

- Јако волим да једем пуно воћа, али и поврћа, уствари једем све. У последње време исхрана ми се базира на доста воћа, а сада ми одговара све шумско, диње, лубеница - испричала је она.

Додала је и да има једну навику које се годинама продржава. Она након буђења увек попије смути од сезонског воћа и поврћа. Овај напитак јој даје доста снаге, али и не осећа глад. 

- Шаргарепа, цвекла, малине, јагоде, боровнице, купине, помешано понекад с бадемовим млеком. Понекад убацим мало банане за густину, али зна да буде добро и без банане - открила је Северина и признала да и те како воли да једе.

- Јако волим да једем и могу пуно да поједем - искрена је певачица.

Прочитајте још: Лак за нокте који КЕЈТ МИДЛТОН просто обожава: Класичан маникир никад не излази из моде (ФОТО)

Додала је и да није тип који ће сате проводити у теретани и да то није вид активности који преферира.

- У последње време нисам баш у теретани, тело понекад мора и да се одмори. Нисам тип који иде сваки дан у теретану. Имам добро тело па ми је довољно чак и једном недељно, али ако се спремам за турнеју онда идем три, четири пута - рекла је и додала да трчање за сином Александром сматра најбољим тренингом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas