Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Сезона је поклона: Листа оних које посебно треба да избегавате

Размишљате о савршеном новогодишњем поклону за драгу особу?

1608898697_Depositphotos_164795900_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Приликом избора морате бити пажљиви јер постоје поклони које није примерено поклањати. У реду је купити их само ако вам је особа којој сте их наменити сама рекла да жели баш тај поклон.

Кућне љубимице

Уколико нисте потпуно сигурни да особа жели кућног љубимца и да може да се брине о њему, никада немојте да купујете животињу за поклон.

Средства за чишћење
Како године одмичу, све нас више радују нови сунђери за прање посуђа, детерџенти и друга средства за чишћење, али нисмо сигурни колико ће се ваши пријатељи и чланови породице обрадовати када одмотају поклон и угледају прашак за чишћење и крпу за брисање прашине. То би могли да схвате као поруку да би требало више да чисте.

То се посебно односи на куповање љубимаца деци која још не знају самостално да се брину о њима. Ипак је реч о живом бићу ком су потребни правилна брига и посвећеност.

Прочитајте још: У библиотеци пронађена чоколада стара 120 година: За њу се везује велика историја (ВИДЕО)

Крему против бора или целулита

Исто као и опрема за вежбање, и креме против бора или целулита не смеју се наћи на листи потенцијалних дарова. Јер, ко жели да добије поклон који му говори да би требало да се реши бора и целулита? Ако желите неког да обрадујете неким производом препаративне козметике, много бољи избор биће миришљави лосион или купка.

Вагу

Поклон којем се вероватно нико неће обрадовати је – вага. Уколико жена жели да има вагу код куће, купиће је сама. Поклањање ваге једноставно није пристојно.

Нож

Поклањање ножа доноси несрећу и посвађаћете се с особом која вам је поклонила нож, каже празноверје. Без обзира да ли верујете у то или не, немојте поклањати ножеве јер, према бонтону, оштри предмети нису прикладан поклон.

Прочитајте још: ПУСТИО ЈЕ ИРВАСЕ ДА СЕ МАЛО ОДМОРЕ: Деда Мраз зајахао слона, а делио је ПОСЕБНЕ поклоне (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Депосит

Кактус

Одевни предмети за обликовање тела
И у овом случају ради се о поклону којим ћете послати поруку сличну као ако купите вагу или креме против бора или целулита. Сигурно не желите драгој особи да за Нову годину и Божић поручите да има неке несавршености које би требало да прикрије.

Кактуси и друге шиљате биљке нису добри поклони, а избегавајте и поклањање ружа с трњем јер означавају бушење односа.

Екстраваганте поклоне

Ако планирате куповину сулудо скупог поклона, добро размислите о том великодушном гесту. Велике су шансе да особа која ће добити тај поклон и сама жели да учествује у одабиру, на пример, одредишта за одмор или неког скупог уређаја. Екстраваганте поклоне посебно је добро избегавати ако имате новог партнера. Наиме, путовање или скупи сат могу да буду сјајан одабир за некога с ким сте дуго у вези или браку, међутим у краткој вези могу да створе беспотребан притисак и на почетку везе која тек треба да се развија једноставно нису добар одабир.

Прочитајте још: Овај видео је за два дана погледало више од 24 милиона људи, а разлог ће вас одушевити (ВИДЕО)

Исти поклон као прошле године

Можда се ваша мама прошле године одушевила пуловером који сте јој купили, а ваша пријатељица роковником па би најлакше било играти на сигурно и поново им донети исту ствар. Ипак, од те идеје боље је одустати јер би ваша мама и пријатељица могле да помисле да се нисте потрудили ни да размислите о томе шта да им купите. Сигурно постоји још нешто што ће им измамити осмех на лице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas