· · Коментари: 0
САВЕТ

Сигурно сте до сада под и екран чистили ПОГРЕШНО! А, сада се чудите зашто ТВ има флеке

Никада не прскајте телевизор средствима за чишћење!

1614330707_Depositphotos_186661738_xl-2015.jpg

Када бришете прашину са телевизора, прво што треба да урадите је да га угасите и искључите из струје.

Прочитајте још: Како очистити стан без хемикалија? Довољан је један ЛИМУН

Затим попрскајте средство за чишћење на чисту и суву крпу и лаганим покретима обришите екран и остале делове телевизора. Потом још једном пређите сувом крпом и мало сачекајте пре него што га поновно укључите. Никада немојте прскати средство за чишћење директно на екран, већ на крпу и избегавајте папирне убрусе.

Многи перу под погрешно Фото: Депозит

Чини се да ништа није лакше од чишћења дрвених подова, али многи то раде погрешно, па на крају они изгледају прљавије него што су били пре него што сте одлучили да скинете нечистоће са њих.

Прочитајте још: Пет индијских ораха пере одећу и скида ФЛЕКЕ!

Стручњаци кажу да приликом прања ових површина то треба чинити у правцу линија на поду, јер уколико крпом пролазите бочно или у супротном смеру, прљавштина и честице ће се скупљати у пукотинама на паркету. Када чистите у правцу линија, под ће изгледати уредније, сјајније и лепше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.