Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МСР Хубба Хубба НX2

Сигурност и комфор на планини ЗА тили ЧАС (ФОТО)

Без обзира да ли сте алпиниста, планинар или трејкер, самостојећи, тросезонски шатор Хубба Хубба омогућиће вам сигурно склониште у свим временским условима

1608200307_huba-huba.jpg
хуба-хуба - фото: МСР
Oglas

Основни постулат преживљавања у дивљини подразумева да се најпре пронађе заклон, који ће вам обезбедити да останете суви и избегнете хипотермију, како бисте сачували снагу.  

Прочитајте још: Расте популарност ВРЕЋЕ ЗА БИВАК

У екстремним околностима, при невремену или у планинској области где се временске прилике брзо мењају, није увек могуће пронаћи добар природни заклон. Хубба Хубба НX2 допушта вам да уживате у делимичном комфору на било ком месту. То је ултра-лаки шатор двоструких зидова отпоран на снажне ветрове и интензивне падавине.  

МСР Хубба Хубба пружа преносни комфор, фото: МСР

Појачане Инфинити шипке и обрубљени шавови, подесиве интегрисане петље И обједињени систем чворишта и пола са копчама у боји омогућавају једноставно постављање, подешавање и на крају, паковање. 

Тежак је само 1,5 кг и довољно простран за двоје људи са планинарском или ловачком опремом. Максимална висина је 1 метар што је довољно за удобно седење.  

У транспортном паковању, лако се качи за ранац, фото: МСР

У транспортном паковању то је ваљак дужине 45 цм и пречника 15 цм. Направљен је од отпорног денер најлона који се тешко цепа, а цена му је 115 долара.  

Прочитајте још: Јесењи марш кроз блато, воду и маглу (ФОТО)

Издржљив, лаган, преносни дом, фото: МСР

Дизајниран за путнике са напртњачама којима је потребан издржљив шатор, а да је и даље компактан и лаган, МСР Хубба Хубба је врло брзо постао најтраженији и најпродаванији шатор за две особе. 

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas