· · Коментари: 0
ЛЕТО 2021.

ШИК купаћи костими ће се овог лета носити на посебан начин (ФОТО)

Бикини ће увек носити девојке, али костим овог лета треба више да сакрије него да открије.

1620206261_bikidepoz.png
Фото: Депозитфото

Прошле године дошло је до великог преокрета у свету бикинија. Минимални костими који више откривају него што покривају више нису у тренду. Прво су се појавиле траке преко стомака, а убрзо су светске звезде обукле једноделни купаћи костим и потавиле нови стандард.

Прочитајте још: Стајлинг ИНСПИРАЦИЈА - Како се обући за ПОСАО у пролеће/лето (ФОТО)

А, ове године су креатори отишли корак даље. Једноделни купаћи костим је сада постао у најмању руку троделни! Наиме, купаћи костим треба овог лета укомбиновати са осталом гардеробом.

Држтие се једне теме, само тако се добија шик

Парео и кафтан

Одувек сте бирали парео који ће се слагати са купаћим костимом, али сада треба да буду исти како би у њему могли да се крећете свуда. Кафтан је дугачак и уз купаћи костим чини целину.

Сандале

Држите се једног стила, па ако одаберете купаћи са анимал принтом упарите их са таквом хаљином и сандалама.

Прочитајте још: Купите ОВИХ 6 ствари и заблистајте у свакој прилици! Тренди гардероба за топле дане (ФОТО)

Топ и горњи део

Ова 2021. година донела нам је голишав стомак, па је и горњи део купаћег костима постао попут топића. Карнери на раменима, кратки рукави и слични додаци чине да горњи део купаћег може да се носи као топ.

Шешир

Сунце је опасно, а ништа не крије лице од јарких зрака од шешира. Пронађите огроман обод који се слаже са купаћим костимом и хаљином.

Прочитајте још: Шта је ТОТ торба ? Најтраженији модел ове сезоне - спој модерног и удобног! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.