· · Коментари: 0
МОДА

ШИК модне комбинације за лето: Овако укомбиноване ствари учиниће вас КРАЉИЦОМ града!

Лето је право време да креативност изађе на видело!

1623401357_moda.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/луцywиллиамс02

Лепршаве хаљине, пастелне боје, разне боје, лаки материјали, свила, волани, штикла, платформа...о да, долази лето и све је дозвољено!

Одећа за лето и треба да буде таква - лака, једноставнам и да се спаја неспојиво. Наравно увек су ту они ефектни детаљи који једноставној комбинацији дају онај "зачињени" део, па је смао потребно да пустите машти на вољу.

Уколико не знате како се спаја неспојиво, ево пар предлога који ће вам дати идеје за феноменалан летњи стајлинг, у ком ћете бити запажени и примећени као неко ко зна шта је у тренду и како се "комади" носе са стилом.

Ако немате инспирације - копирајте и уживајте!

Јарке боје и принтови

 

Прслук се опет вратио

Укомбинован са јинсом учиниће да изгледате шик и модерно. Комад који се упорно враћа и даје посебну ноту озбиљности, а и лежерности.

Хаљине јарких боја

Овог лета дефинитивно"царују" јарке боје. Хаљине у овом колориту нису само за оне најхрабрије, стога пуна подршка и препорука за овај комад који заслужује да се нађе на листи "муст хаве" овог тренди лета.

Хаљине без рукава и голих рамена

О, да, па нису само мршавице у тренду. Модни трендови важе и за оне мало пуначке, па хаљинице голишавих рамена буду прави избор уколико се планира нека сласна вечера или само дијетално пиће.

Панталоне широких ногавица и топ

Дефинитивно најзаступљенији комад гардеробе ове сезоне су широке панталоне. Уколико имате дилему како да их понесете, а да буде непогрешиво, топ је идеалан комад који ће истаћи вашу фигуру и изгледати беспрекорно у комбинацији са оваквим кројем панталона.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.