Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

СИРЋЕ У СЛУЖБИ ЛЕПОТЕ: Користите га на правилан начин и за 7 дана коса ће вам бити бујнија и лепша!

Пробајте овај трик и коса ће повратити волумен и сјај!

1607939675_Depositphotos_21201033_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Данас на тржишту постоје доста производа који нуде решавање проблема суве, испуцале и косе која споро расте. Међутим, ако немате жељени волумен и имате косу која споро расте, време је да пробате јабуково сиреће.

Оно садржи све неопходне киселине и витамине задужене за здравље и блистав изглед косе. Редовна употреба ће ревитализовати, опоравити и ојачати косу, а уједно ће она почети брже да расте и биће приметно бујнија. 

Прочитајте још: Колико дуго након ПРАЊА КОСЕ не би требало да излазите напоље? Ми знамо одговор!

Јабуково сирће садржи алфа хидроксилну киселину, познатија и као воћна киселина која помаже да се власи дубински очисте, уклања мртве ћелије и трагове препарата који се често користе за негу косе.

Осим тога, делује антибактеријски, штитећи кожу главе од гљивичних инфекција и бактерија

Стабилизује пХ коже главе што доводи до уклањања вишка себума, бржег раста косе као и јаче и квалитетније власи.

Како бисте поспешили раст косе, јабуково сирће, можете користити на два начина. 

Први начин: 

Фото: Депозит

У литар воде сипајте 2 кашике јабуковог сирћета и промешајте. Након сваког прања, овим раствором исперите косу. Тако ће власи бити нахрањене, а то резултира бржим растом.

Јабуково сирће је моћан савезник здраве и јаке косе!

Прочитајте још: МУШКАРЦИ ОТКРИЛИ: Разлози због којих су им жене са КРАЋОМ КОСОМ атрактивније

Други начин:

Осим раствора, можете направити и маску. За припрему ће вам бити потребно: 

  • 1 кашика јабуковог сирћета
  • жуманце
  • 2 кашике маслиновог уља

Припрема: Све састојке добро помешајте, нанесите на косу и оставите да одстоји 20-ак минута. Након тога, млаком водом, исперите маску и наставите негу на уобичајен начин.

Прочитајте још: Да ли знате шта је МУФ? Није ташна!

Они који су пробали јабуково сирће за негу косе, кажу да су прве резултате приметили већ након 7 дана. Њихова коса је постала сјајнија и здравија, а видљиво је изгледала бујније. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas