Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Широке панталоне и блејзер: Један ДЕТАЉ је овог лета НАЈВАЖНИЈИ

Које год да су боје панталоне, али само нека је широко!

1624273270_ZutePantalone.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Чини нам се да су се овим мотивом водили модни креатори када су осмишљавали моделе панталона за актуелну сезону, јер је већина њих изразито широког, равног кроја.

Прочитајте још: Весела ВОЋНА ШАРА на одећи је апсолутни хит: Поморанџе, авокадо или јагоде, избор је ваш! (ФОТО)

Фото: Депозит

Панталоне од лаких материјала

Махом са високим струком, панталоне своје ногавице "пуштају" до пода, било да сте на високим или ниским потпетицама.

Од лаганих су материјала, лана, памука, вискозе, свиле, а ту и тамо провуче се понеки кожни комад, високог сјаја. Чак су и тренерке постале широке, а носе се на изразито спортски начин, увучене у чарапе које извирују из патика.

Носе се на спортски начин, опуштено.

Горњи делови гардеробе најчешће су упасани у панталоне, чиме се истиче женственост, наглашена високим струком, али и стиче утисак још дужих ногу него што заправо јесу.

Прочитајте још: Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Сако, блуза и панталоне

Уколико се ипак одлучите за дужи сако или блузу, испод се "разголитите" - обуците топ или мајицу на бретеле, који ће провиривати, откривајући сву лепоту ваших панталона, али и стаса.

Жута, црвена, црвена, светлопалава, беж.

Као и материјали, и боје панталона су летње, па међу њима господаре жута, црвена, светлоплава, беж или неки од шарених дезена. Ако пожелите да делујете потпуно нестварно и неухватљиво, навуците седефасто-сребрне мрежасте панталоне, и преко њих обуците мрежасту, готово потпуно провидну тунику, испод које ће се јасно видети бели топ.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Фото: Депозит

Прочитајте још: Нико не слуша креаторе, ПОСТКОВИД мода каже ОВЕРСИЗЕД и све стоји свима! (ФОТО)

Још једно необично издање панталона представљају оне јарко црвене, наглашено широке, које пажњу на себе додатно скрећу провидним делом у висини скочног зглоба. Уз њих, црвена блуза и необичан мантил исте боје савршено надопуњују комплетан ефекат.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas