Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
летовање

СЈАЈАН ИЗБОР ЗА ПОРОДИЧНИ ОДМОР У ХУРГАДИ: Толико садржаја за децу нисте нигде видели

Хургада је бисер Египатске обале, налази се на Црвеном мору које туристи из пуно разлога зову “Море са седам боја”. Има око 150 хиљада становника али у овом туристичком месту живи и око 10 хиљада странаца који се већином баве туризмом.

1630137801_GLAVNA-Albatros-White-Beach1.jpeg
Фото: 1А
Oglas

Простире се на више од 50 км обале. Новосаграђени хотели који својом лепотом одузимају дах, у комбинацији са локалним начином живота дају праву слику Египта

Фото: 1 А

Црвено море на коме се налази град јесте прави мамац за туристе који се професионално и аматерски баве роњењем. Идеална позиција града вам нуди могућност разноврсних излета.

Албатрос Wхите Беацх Ресорт 5*  налази се у самом центру Хургаде, у Мемши, на око 6 км удаљености од аеродрома и око 5км од нове марине у Сакали. Отворен је у марту 2016. године. Огромно пространство и петоспратна хотелска зграда са 473 собе различитог типа, чине овај хотел. Због великог броја разноврсних садржаја за децу, хотел се препоручује породицама са децом. 

Фото: 1 А

Хотел се налази на својој, јако лепој, пешчаној плажи, која је дуга 150м. Чине је зона плотке воде и понтон који води директно у дубљу воду. На плажи нема коралних гребена,  а сунцобрани, лежаљке и пешкири су укључени у цену. Пешкире гости могу користити уз картице које добијају по доласку. 

Фото: 1 А

Све смештајне јединице у хотелу Албатрос Wхите Беацх Ресорт 5* имају клима уређај, ЛЦД САТ ТВ, туш кабину са WЦ-ом, мини бар, фен, терасу/балкон/прозор од пода до плафона и Wи-Фи  Интернет. Стандардне собе могу имати поглед на башту, базен или делимично на море, а Јуниор апартмани су доста пространији, састоје се од спаваће собе и дневног боравка, а имају и ђакузи. 

Фото: 1 А

Услуга у хотелу  је Алл Инцлусиве  – што подразумева рани доручак, доручак, касни доручак, ручак и вечеру (по принципу самопослуживања – избор више јела по хотелским правилима). У понуди хотела су и а ла царте  ресторани - - Сопрано, Л’ Асиатиqуе, Саффрон и Wоw, као и бројни барови - Лоббy Бар, Спорт Бар, Wхите Бар, Миллениум Бар, Олyмпус Бар, Ред Скy Бар и Беацх Бар. У концепт су укључени сладолед, разне укусне ужине, као и локална безалкохолна и алкохолна пића. 

Фото: 1 А

Албатрос Wхите Беацх Ресорт 5* има 6 базена – два за одрасле, четири за децу, и то са укупно 16 тобогана, за узраст од 4 до 12 година. Ту су и терени за одбојку на песку, тенис, стони тенис, боћање, а међу осталим садржајима за забаву су гимнастика у води, ватерполо, аеробик и теретана. Обавезно треба присуствовати вечерњим анимацијама које су спектакуларне. 

Фото: 1 А

За остале хотеле на истој дестинацији, можете се информисати на нашем званичном сајту агенције „1А Травел“. Осим понуде за Египат, тамо ћете пронаћи и прегршт примамљивих понуда за Бодрум, као и за летовање у неком од места на Анталијској ривијери. Наравно, ту је и цалл центар  011 655 78 00 за додатне информације, питања и резервације. Имајте у виду да је могуће направити и онлине резервацију путем нашег сајта, а тиме уштедети себи време и завршити велики посао из свог дома. 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas