Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Миодраг Јевремовић из Јагодине скаларном ПИРАМИДОМ и негативном ЕНЕРГИЈОМ излечио ПЧЕЛЕ - открио ТАЈНУ

После две недеље паразити су нестали, а пчеле су се умириле и више не користе димилицу, нити хемијска средства, па је и мед бољи!

1596525814_JagodinaMiodrag-Jevremovic-u-pcelinjaku-zeta-Gorana-Rakicaiz-licne-arhive--1-.jpg
миодраг Јевремовић Фото: З. Г.
Oglas

Миодраг Јевремовић из Јагодине, о коме смо у нашем листу "Српске мистерије" писали када је помоћу виска нашао енергетски круг између Ћуприје и Параћина о чему можете прочитати ОВДЕ, сада тврди да је пронашао "лек" против варое, паразита који напада пчеле.

Прочитајте још: „Јоване, зар не желиш да се српска тробојка прва завијори на Марсу?“ Тесла је пре 128 година тајно дошао у Србију са ЗАДАТКОМ

Миодраг са енергијом Фото: З. Глигоријевић

Наиме, од када је у пчелињаку свог зета Горана Ракића поставио скаларне пирамиде, његове пчеле више немају крпеље. Јевремовић тврди да је, такође помоћу виска, утврдио да пчелама одговара негативна енергија.

Нацртао је скаларну пирамиду која представља ту негативну енергију, али пошто је она, како тврди наш саговорник, веома опасна, направио је две, да би једна другу поништавале.

Пчелама одговара негативна енергија.

- Пробао сам да користим позитивну енергију на кошнице, али ништа се није дешавало - каже Јевремовић.

Онда је на једну кошницу поставио скаларну пирамиду која представља негативну енергију. Увидео смо да једино пчеле у тој кошници не пате од варое. Онда их је поставио у све кошнице. Добио је двоструку корист.

Прочитајте још: ДОКАЗАНО - Убоди пчела лече разне болести, Русија признала овај вид терапије као ЗВАНИЧАН

Пчеле су се умириле и не користи димилицу.

Негативна енергија је решила ствар Фото: З. Глигоријевић

- Не само што у пчелињаку више нема варое, паразита који се веома тешко лечи, већ Горан више не мора да користи хемијска средства да би га уништио, па је његов мед несумњиво здравији, као и восак и полен - оцењује Јевремовић.

Решио проблем Фото: З. Г.

Поред тога, пчеле су изузетно мирне, па више не користе димилицу када раде у кошници. На тај начин пчеле не доживљавају стрес, што је још једна добробит те скаларне пирамиде.

Првих неколико дана га је болела глава, а онда...

- Негативна енергија је озбиљна ствар. Док сам радио у кошници првих неколико пута веома ме је болела глава. Онда сам пронашао систем за себе како да радим, а да на мене не утиче негативна енергија - додаје наш саговорник.

Прочитајте још: Људи ХРЛЕ у ово место у СРБИЈИ: Долазе да ИЗЛЕЧЕ очи, а црква Свете Петке им ИСПУЊАВА ЖЕЉУ (ФОТО/ВИДЕО)

Његов зет Горан Ракић из Јагодине каже да су скаларне пирамиде стајале петнаестак дана и да од тада нема варое.

Вароа слаби имуни систем пчела и преноси вирусе!

- Раније сам користио разна стандардна средства за лечење тог паразита који слаби имуни систем пчела, а неретко преноси и вирусе, па се јављају разна обољења. Нисам успевао да излечим пчеле, јер је реч о паразиту који тешко може у потпуности да се елиминише из кошнице - каже Ракић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas