Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗВОД

Скандал или добро смишљена манипулација: Анђелина Џоли има "доказе" да је Бред малтретирао породицу

Анђелина Џоли тврди да има доказе којима ће показати да је била жртва жестоког насиља у кући.

1616052346_h_53028650.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Анђелина Џоли је оптужила бившег мужа Бреда Пита за насиље у кући. Она је 12. марта у суд однела доказе који ће потврдити њене речи. Анђелина и Бред се разводе још од септембра 2016. године и нови докази би могли да дају "ново светло"  бракоразводној парници.

Прочитајте још: Тајна савршено обликованих руку Џенифер Анистон: Овако изгледа тренинг познате глумице (ВИДЕО)

Извор који је добро упућен у њихову ситуацију тврди да је од почетка развода Анђелина агресивно нападала Бреда и "оцрњивала" њега као супруга и оца, а ови "нови докази" су најбољи пример тога. Анђелина није презала ни од чега, па ни од тога да њихово петоро малолетне деце укључи у развод и доведе у суд како би дали изјаву их је Бред малтретирао.

Изјаве су дали Пакс (17), Захра (16), Шилох (14) и близанци Кнокс и Вијен (12):

Анђелина и Бред су били у браку само две године пре него што су поднели захтев за развод септемба 2016. године.

Прочитајте још: Овако је настала чувена сцена у МАРОТОНЦИМА: Павле Вуисић је чекао 20 година да се освети Бати Стојковићу (ВИДЕО)

Суђење је крајње тешко, јер је од самог почетка Анђелина оспоравала Бреду старатељство над децом. Глумац је, чак, био под истрагом због наводног инцидента који се догодио са Медоксом, који је тада имао 15 година. Инцидент се, наводно, догодио у приватном авиону, а истражитељи ништа нису доказали и Бред је потпуно ослобођен свих оптужби.

Оптужила га је да је нешто имао са Медоксом у приватном авиону. Никада ништа није доказано.

Упркос томе што је био ослобођен свих оптужби Бреду опет није дозвољено да виђа децу. Судија је тек 2018. године наредио Анђелини да мора да обезбеди да деца проводе довољно времена са оцем. Бред је тако добио делимично старатељство над децом.

Прочитајте још: Славна певачица шокирала потресном изјавом: "Изгубила сам невиност силовањем" (ВИДЕО)

Пару је наложено да децу искључе из суђења, али Бред је и даље имао проблема са Анђелином како би виђао децу.

Октобра 2020. године бракоразводна парница Бреда и Анђелине је коначно стигла до суда и глумац је затражио подељено старатељство над децом. Међутим, Анђелинин адвокат Прија Сопори је у дговору са главним глумичиним адвокатом Самантом Блеи, поднела захтев да се повуче са случаја и онда је опет отказан излазак пред судијом!

Прочитајте још: Од када је чуо да се разводи, овај репер је бацио око на Ким Кардашијан (ФОТО)

Нова документа која је Анђелина поднела, без обзира да ли су тачни или не, само значе да ће опет дођи до одлагања суђења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas