Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Алијаси

Она је НАЈПОЗНАТИЈА ПЕВАЧИЦА, а нико не зна да јој је право име СТЕФАНИ АНГЕЛИНА

Или зашто је Мајкл Даглас променио име да би био глумац

lejdi-gaga.PNG
Oglas

Иако ће велика већина вас помислити да никада није чула за Стефани Џоану Ангелину Германоту ми мислимо да јесте! Наиме, то је право име прослављене америчке певачице, глумице у покушају, Лејди Гаге!
По савету менаџера је својевремено, на самом почетку блиставе кареијере, променила име. А ко не би? Популарна поп певачица је узела име, псеудоним, алијас, звали га како год хођете, по чувеном хиту британске групе "Квин" - "Радио га, га! 

Фото:"Депозит"

Није Стефани једина која је променила име у свету познатих. Листа је подугачка, али ми овог пута издвајамо само најпознатије. Да ли знате ко је Мајкл Даглас? Наравно...Али, он је променио име да би могао да се бави глумом. И не зове се више Мајкл Даглас, а није ни син легендарног Кирка Дагласа, ни муж велIке лепотице Кетрин Зите Џонс!

Прочитајте још: Права помама међу познатима: Сви раде ИСТУ СТВАР и одушевљавају свет (ФОТО)

Овај Мајкл Даглас, је на почетку каријере, да би уопште могао и да уђе у глумачки свет Америке променио име у Мајкл Китон! И исплатило му се: Од Бетмена наовамо, прегршт врхунских улога... Да је остао МајкL Даглас тешко да би се "прогурао" поред "оригинала".

Фото:"Депозит"

Екстравагантна Ники МинаŽ се родила као Оника Тања Марај. По нама, кум јој и није дао лоше име за естраду, али менаџери су знали, очигледно боље. Да је "Афера Дизелгејт" избила раније у Америци глумац Марк Синклер вероватно не би изабрао име Вин Дизел. Можда Вин Метан, или Хидроген...Али то је било пре него што је откривена превара немачког аутомејкера.

Фото:"Депозит"

Ни њени "Пријатељи" не знају баш сви да се Џенифер Анистон у ствари зове Џенифер Лин Анастаскис! Али, није она променила презиме већ њен отац Џон, познат по улогама у тамошњим ТВ сапуницама. 

Као и његов отац Мартин Шин и Чарли је рођен као Еставез. Његов рођени брат Емилио Еставез је одлучио да задржи право презиме. Симпатична и увек насмејана Мег Рајан се звала Маргарет Мери Емили Ана Мајра! Презиме Рајан јеј узела по девојачком презимену омиљене бабе! Дијана Китон је променила презиме из истог разлога као и Мајкл Даглас, алијас Китон. И она је открила да постоји много познатија глумица од ње, када је започињала каријеру - Дијана Хол.

Фото:"Депозит"

Дејвид Џонс је мењао не само име него и себе у "милион ликова", глумио је, певао, обележио једну еру и увек ћемо га памтити као непревазиђеног Дејвида Боувија! Име је узео по пиониру Дивљег запада Дејвиду Боувију по којем и једна врста ножа носи име! Прелепа Оливија Вајлд је глумица која је сматрала, а и њени менаџери, да се публика баш неће залепити за неког ко се зове Оливија Кокбурн (Петао)!

Ната Ли Хершлаг је име које не улази баш у уво из цуга. Зато је са Натали Портман, ова лепојка постигла пун погодак. И она је име и презиме узела по баки. Алишија Ауђело Кук! Признаћете не звучи лоше, чак се лепше и изговара, некако отменије од Алишија Киз. Ал, рекосмо, има ко је за "прекрштавање" задужен.
Мислимо и да би Арчибалд Лич сламао срца широм света, без обзира на пол, при том не мислимо на Северни и Јужни и да се није назвао Кери Грант! 

Фото:"Депозит"

Баш као и непревазиђена Одри Хепбурн која је рођена као Еда Ван Хемстра Хепрбурн-Рустон. У сваком случају Одри је краће и лакше код исписивања чекова...
Реџиналд Кенет Двајт сјајно пева. Али, многи су пре сазнали за његову сексуалну оријентацију него за право име. Ово друго Елтон Џон је светски познато.

Прочитајте још: Бизарни хобији звезда: Познати глумац се игра БАРБИКАМА, а Џолијева сакупља нешто што користи и у СЕКСУ

Најпознатија плавуша филма свих времена је Норма Џин Мортенсон. Била је и остала јединствена Мерилин Монро!
Томас Круз Мапотхер Четврти! Ту се кум мало заиграо, питање је како би толико дугачко презиме стало у авион из "Топ ган"...али је Том Круз схватио да дућина није битна и са скраћеним презименом направио блиставу каријеру. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas