· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 3. НОВЕМБАР

ШКОРПИЈА прави ДРАМУ, БИК чека ПРОМЕНЕ, а ЈЕДАН ЗНАК не сме да дозволи да га сви ФАРБАЈУ!

Вага се улењила, Рак је исцрпљен, Рибе су уморне - биће ово тежак дан!

1604307038_Depositphotos_233157206_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Ближи се тренутак реализације неких пројеката као и прилика за потписивање новог уговора. Ипак, сачувајте стрпљење и одложите завршне потезе, јер, иако све иде по плану, још се нису остварили сви предуслови да на све ставите тачку. Избегавајте пречице.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

БИК

Чекате промене које се све више ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Нестрпљивост вас ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. На пример, поподне проведите у кругу вољене особе или пријатеља.

Близанци су исцрпљени, Рак уморан...

БЛИЗАНЦИ

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

РАК

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.

Лав ће за све морати да се помучи, а Девица је под великим притиском и без подршке...

ЛАВ

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

ДЕВИЦА

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Вага размишља о уживању, а треба да ради!

ВАГА

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању и релаксацији. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите на земљу, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

ШКОРПИЈА

Вртите се у круг јер не прихватате неке мале поразе. У питању су неке крајње безначајне ствари, а ви сте од тога направили драму из више чинова. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега ваш его не прихвата одступања, па макар и симболична.

Појачава се притисак и сви траже да се Стрелац прилагоди...

СТРЕЛАЦ

Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима, а то је за вас увек напорно, а често и неизводљиво. Будите стрпљиви и истрајни.

ЈАРАЦ

За вас је ово дан као и сваки други. Уморни сте од темпа којим сте притиснути већ неко време, уз то ни вољена особа вам није по вољи. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Риба је уморна од чекања, Водолија чезне за променама...

ВОДОЛИЈА

Чезнете за променама. Недостатак средстава вас спречава да нешто конкретно учините, због тога се одлучујете на ситне преправке и премештаје који ће вашем окружењу унети нову енергију. Ако укључите и укућане, задовољство ће бити колективно.

Прочитајте још: Јури ГАГАРИН је писао ПЕСМЕ, имао своју КЛУПУ у парку, а када је викнуо "ИДЕМО" ПРЕКРШИО је ПРОТОКОЛ

РИБЕ

Уморни сте од чекања. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите нестрпљиви и брзоплети, јер грешке које бисте данас могли да направите у будућности би биле непоправљиве.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.