· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 2. НОВЕМБАР

ШКОРПИЈИ је инат стигао на НАПЛАТУ, а ОВНУ НАГРАДА за добар рад, док један ЗНАК живи у СТРАХУ

Близанци су на прекретници, јер имају прилику да покажу колико вреде.

1603957962_Depositphotos_32504905_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

У потпуности сте посвећни пословним активностима. Пред вама су интензивна дешавања како на професионалном тако и на финансијском плану. Очекује вас велика шанса која стиже у виду понуде за сарадњу са људима за које сте мислили да су недостижни.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

БИК

Муче вас страхови. Живот организујете на само вама јасан начин, а то вас излаже критици ближњих. Нисте расположени за убеђивања и дуге исцрпљујуће разговоре, а без тога не постоји други начин да себе оправдате. Будите толерантнији.

Бика муче страхови, Близанце нова задужења.

БЛИЗАНЦИ

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се ви нисте опробали покренуће вас велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

РАК

Коначно бисте могли да донесете одлуку, иако је то вама највећи проблем. Победите своју колебљивост и прихватите се одговорности. Избегавајте расправе са мушкарцима. У љубави не оклевајте, прави је тренутак да заузмете чврст став.

Рак доноси одлуку! Лава крај циклуса чини веома поносним, али неће бити финансијске награде...

ЛАВ

Крај једног циклуса на послу учиниће вас веома поносним. Ваш удео је велики, а за награду очекујете материјалну награду. Без обзира на ваше реалне заслуге, будите спремни на то да финансијска добит неће бити сразмерна уложеном труду.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

ДЕВИЦА

Нагли пад енергије уводи вас у нервозу и напетост. Отворени сукоби на послу могу вас избацити из такта. Радна средина у којој се налазите препуна је негативног набоја па би за вас најбоље било да се повучете и мало одморите.

Пред Вагом су састанци, пред Шкорпијом осећање кривице за новонасталу ситуацију.

ВАГА

Пред вама су састанци и разговори од којих очекујете можда превише. Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

ШКОРПИЈА

Дуго сте одолевали импровизацијама и форсирали своје идеје. Сада, када је туђе решење најнеповољније, ви морате да га прихватите. Кривицу за новонасталу ситуацију морате преузети, јер сте својим негативним ставом изазвали инат надређених.

Стрелац је оптерећен бригама, а Јарац самоуверен и надмен и иритира све око себе!

СТРЕЛАЦ

Оптерећени сте бригама које сте сами смислили. Покушавате да предвидите решење за проблеме који још нису ни настали. Ваше понашање вам може нанети штету уколико се на време не тргнете и не одвојите реалност од оног што сте измислили.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

ЈАРАЦ

Самоувереност и надмени став иритирају околину која већ неко време има стрпљења за све гафове које сте починили. Уколико се не пресаберете, крајем дана можете доживети веома непријатну ситуацију из које се нећете лако извући.

Водолије су успешне и почињу да им се отварају сва врата, а Рибе добијају занимљив позив.

ВОДОЛИЈА

Успешни сте и предузимљиви, а неки проблеми као да ће се решити сами од себе. Нешто се одвија другачије од оног како сте навикли у минулом периоду. Будите отворени за све јер вас чекају нови пројекти као и потпуно нова познанства.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

РИБЕ

Добијате позив да се укључите у пројекте који се развијају у вашем окружењу. Од вас се очекује да будете пионир у зачецима новог вида пословања, а ви из неког разлога осећате да то није за вас. Послушајте своју интуицију, повуците се.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.