Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Скроз је једноставно: Савети који воде до СРЕЋНОГ БРАКА

Да ли сте икад прошли крај старијег брачног пара који је одавао утисак врло заљубљених особа упркос њиховим годинама?

1615200952_Depositphotos_407838570_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ако јесте, онда сте се сигурно и запитали у чему је њихова тајна. Како је могуће да пламен љубави одржавају годинама, упркос свим изазовима које живот са собом доноси. Упркос животу заправо. Упркос популарном мишљењу, бити у браку не значи – трпети неког и подносити терет своје грешке. Доносимо вам у редовима који следе једноставне савете како да свој брак учините срећним.

Прочитајте још: Анђелка Јелић упозорава како препознати ТОКСИЧНУ везу, а како се супротставити НАСИЛНИКУ

Покажите посвећеност

Прва на листи ствари која дели срећан од несрећног брака јесте посвећеност. Време које улажете у везу, промишљене речи и добра дела доприносе дубљој повезаности између вас и вашег партнера. Уместо да тек краичком ока приметите да се ваш драги вратио кући с посла, пожелите му добродошлицу, реците колико вам је недостајао, пољубите га и загрлите, питајте какав му је био дан. Покажите заинтересованост. У току дана такође, не треба да будете странци које се по 8 и више сати не сете једно другог. Неколико лепих порука може знатно да поправи расположење.

Будите највећи навијач вољеној особи
Једна од ствари која је својствена особама у срећном браку је та што они никад другима не говоре лоше о својој вољеној особи. Чак ни најбољој другарици. Штавише из њихових уста чују се само речи хвале које описују труд и успех дате особе. Такође за свој успех увек ће захваљивати својој вољеној особи која је преузела на себе вођење куће и одгајање деце да би он/она следила своје снове. Будите дакле највећи навијач своје вољене особе.

Будите позитивни када је тешко

Запамтите ваша улога у вашем тиму је важна, а постаје још важнија када ваш партнер пролази кроз тежак период. У том случају ви требате да пронађете начин да ствари представите у позитивном светлу. Чак и ако не постоји стварно позитивна страна, ваше утешне речи су снажније од било ког терета који је живот ставио пред вашег партнера. Загрљај, раме за плакање као и подршка када је најтеже учиниће да ваш партнер према вама осети дубоко поштовање.

Прочитајте још: Три разлога зашто је ваш ПРВИ ДЕЈТ био и ПОСЛЕДЊИ

Учините ваше време приоритетом

Услед свакодневних обавеза, посебно оних који укључују бригу о деци, врло је тешко пронаћи време за дружења у двоје. У најмању руку родитељи мале деце се осећају себично када проводе време без своје деце, али не треба да буде тако. Време које можете да издвојите и посветите једно другом је управо оно које вам је преко потребно како би ваш брак би снажан и стабилан. Деца ће бити много срећнија када уз себе имају срећне родитеље који се воле и уживају у свом браку.

Нађите начин да имате свој живот

Иако ви имате ваш живот, неопходно је да имате те мале ситнице које радите независно од партнера. Ово свакако иде лакше од руке млађим паровима који немају децу, али чак и када деца постану део те слике, то није разлог да занемарите своје друштво, хобије које волите и све друго што је својствено само вама. На крају дана, имаћете увек нешто ново да поделите са вољеном особом, што је важно да одржавање интересантног односа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas