Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Славен Дошло открио тајну своје савршене линије и здравог живота: Познати глумац престао је да ради ОВО!

Један је од најомиљенијих глумаца данашње популације

1614186871_slaven.jpg
Фото:Yоутубе принтсцреен/РТС Културно-уметнички програм - Званични канал
Oglas

Славен Дошло који се прославио улогама у серији "Синђелићи" и "Игра судбине", одлучио је да се потпуно посвети здравом животу, па је због тога престао да једе месо.

Прочитајте још: Пре Слободе је био у браку са ЊОМ: Позната водитељка РТС-а била је ПРВА СУПРУГА Војина Ћетковића (ФОТО)

- То је једна од највећих заблуда, да је једење меса добро за нас и да смо саздани тако да смо месоједи. Заблуда је и то да протеине из меса ништа друго не може да замени. Па некада су спортисти рекламирали и цигаре, а онда је месна индустрија испунила тај празан простор када је рекламирање цигарета забрањено. Прешао сам на биљну исхрану јер ми прија – рекао је Дошло у емисији "Кец на једанаест".

Иако сматра да је ово заиста одличан начин исхране, млади популарни глумац, нема намеру никога да убеђује да пређе на биљну исхрану, већ је то била његова лична одлука.  

Прочитајте још: "У неким тренуцима зажалим што нисам постала мајка": Емотивна исповест Горице Поповић оставља без даха

- Приметио сам да боље тренирам, имам много више енергије. Па имате толико спортиста који не једу месо, а врхунски су и постижу најбоље резултате. Нажалост, због снимања немам времена да сам припремам храну већ ми је доносе. И да се разумемо, некада мало нешто и забрљам, поједем и месо, али суштински ми годи биљна исхрана и прија ми – рекао је млади глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas