Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРУДНИЦЕ

Славна турска ГЛУМИЦА јуче се породила, а само неколико дана пред порођај сликала се ГОЛА! (ФОТО)

Многима је 2020. година остала у ружном сећању, али неке даме нису губиле време...

1609925326_Meriem.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот мерyемузерлимерyем
Oglas

"Јок Александра, Хурем!" - осим речима је глумица Меријем Узерли освојила срца људи широм света глумећи обожавану жену најмоћнијег турског султана Сулејмана.

Прочитајте још: Прослављена манекенка СИНДИ КРАФОРД открила ТАЈНУ своје неговане коже! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/ сцреенсхот мерyемузерлимерyем

Иако је снимила и друге филмове и серије после легендарног "Султана Сулејмана", у Србији је сви и данас знају као Хурем. Мало је познато да је веома успешна у бизнису. Наиме, прво је имала линију козметике "Мерием Козметикс", а прошле године је отворила ланац здравих колача "Нох Нох".

Мерием живи у Берлину и никада се није вратила у Турску, па се посластичарница налази у немачкој престоници. После чувене серије родила је ћерку иако се никада није удала, па је и на тај начин пркосила турској традицији. Ових дана очекује да прошири породицу.

Прочитајте још: Овако изгледа новогодишња бајка Секе Алексић (ВИДЕО)

Мерјем је Инстаграм икона и одлучила је да својих шест милиона пратилаца части посебном фотографијом. Сликала се гола у девету месецу трудноће.

Протекла година је очигледно била веома успешна, лепа и испуњена за Мерјем. Као што је и најављивала, славна Хурем јуче је на свет донела здраву девојчицу, а фотографије са својом наследницом, поделила је и путем Инстаграма.

Прочитајте још: ПРОМАШАЈИ ГОДИНЕ! Ево које домаће познате личности су имале НАЈГОРА МОДНА ИЗДАЊА у 2020. години (ФОТО)

Мерјем овога пута, није желела да открије име оца, али је недавно изјавила да је веома заљубљена и срећна што ће њеној шестогодишњој ћеркици Лари испунити жеља да добије сестру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas