Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Шљампаво, широко и удобно, а ОВАЈ детаљ ће бити НАЈВАЖНИЈИ (ФОТО)

Ако пратите моду одмах ћете из ормана бацити уске фармерке, јер ће трендсетерке носити широк џинс.

1608792524_afashion.PNG
Фото: Youtube/ screenshot A FASHION
Oglas

Ако велики "Валентино" каже да ће се носити широке фармерке, онда ту нема поговора. Уске фармерке дефинитивно одлазе у историју. Сада се само поставља питање када ћете прихватити нови тренд.

Прочитајте још: Она не зна да изгледа лоше: Џеј Ло у несвакидашњој комбинацији привукла пажњу пролазника (ФОТО)

Обично се каже да су модерне ствари увек смешне на почетку и на крају. Тренутно су смешне и уске и широке фармерке. Прве зато што се више неће носити, а друге зато што ускоро стижу. Истина, код нас сваки модни тренд по мало касни, али када будете размишљали о новим фармеркама дефинитивно не купујте уске!

Широко и удобно Фото: Youtube/ screenshot  A FASHION

Други велики тренд који ће владати 2021. годином је - удобно!

Прочитајте још: Представљају спој једноставног стила и новогодишњег духа: Ове ЏЕМПЕРЕ морате имати за празнике

Траке Фото: Youtube/ screenshot  A FASHION

Широке блузе, широки блејзери, широки рукави и ногавице. То не значи да ће све бити модерно!

Сви модели ће бити шири од досадашњих.

Напротив, мода 2021. године ће са много труда изгледати лежерно. Једноставно ће сви модели бити мало шири од постојећих који су на већини људи изгледали као да су им број мањи.

Поента пролећне моде је да настави тренд "изолације" и да се жена у гардероби осећа удобно и лежерно. Међутим, ради се о шажљиво одабраним материјалима који природно падају. Сукње и хаљине су дугачке, а рамена су главна звезда, јер су или наглашена нараменицама или - гола, са рукавима који падају.

Носиће се супер занимљиви детаљи!
Шљокице Фото: Youtube/ screenshot  A FASHION

Носиће се и незамисливе комбинације попут карираног са шљокицама. Међутим, сви ови трендови морају да се носе са стилом и пажљиво уклопе.

Прочитајте још: Будите заводница као Џеј Ло: Понесите тренди капут и чизме и оставите све без даха (ФОТО)

Иако су модели једноставни то само значи да треба уложити много пажње у детаље попут каишева, огрлица, ташни и слично. Уколико се широка блуза и дугачка сукња не обогате занимљивим детаљима изгледаће досадно. Дакле, удобно и креативно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas