Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

После СМРТИ супруге, сломљени муж је послао ПИСМО ФРИЗЕРКИ (ФОТО)

После смрти супруге, сломљени муж је послао писмо захвалности фризерки у коме је навео да се после посете њој, његова покојна супруга осећала "тако лепо", и да је та њена срећа била непроценљива

1595499035_man-in-white-shirt-writing-on-a-paper-3780003.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Он је објаснио, због чега је чекао тако дуго да пренесе поруку, али желео је да изрази захвалност и да јој каже због чега је посета толико значила.

Прочитајте још: Ово је НАЈСКУПЉИ СЛАДОЛЕД на свету: Од цене и састојака ће вам се завртети у глави! (ФОТО/ВИДЕО)

Његова супруга, патила је од  деменције, а фризерка Сара се према њој опходила, као да читавог живота ради са таквим особама. Каже да им је било дозвољено да седе једно поред другог, а када је требала да је шиша, окренула је женину столицу ка супругу, како би могла да гледа његов израз лица. Тај чин је њему много значио и додао да је испало и боље него што је очекивао.

Драга Сара,

Ово је помало неугодно, али чекао сам дуго пре него што сам одлучио да вам се обратим. Супруга и ја смо били у вашем салону баш пред Божић прошле године.

Моја супруга је патила од деменције, али ви сте се према њој понашали као да радите са дементним пацијентима цео свој живот. Седели смо једно поред другог, а када је дошао ред на њену фризуру, окренули сте њену столицу према мени како бих могао да гледам израз на њеном лицу док је фризирате.

Тхис тханк yоу леттер то а хаирдрессер ис геттинг пеопле ригхт ин тхе феелс фром р/WОООрлд

Испало је много боље него што сам мислио да ће бити. Нажалост, преминула је у марту. А то шишање је било један од последњих, лепих тренутака у њеном животу. Осећала се толико лепом. Неколико пута је ишла до огледала у свом купатилу, и сваки пут је изашла блистајући.

Видети је срећну је било непроцењиво. Када размислим, то је сигурно било једно од туцета шишања које сте имали тога дана. Али, било је једно које је жени повратило осећај себе и своје унутрашње лепоте. Надам се да ћете увек схватати моћ своје професије.

Тако је лако прихватати ствари здраво за готово.

С поштовањем,

Захвална муштерија

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas