Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТКРИВЕНО

Случајно или намерно... Меган Маркл и принц Хари открили пол бебе? Ево која су имена у оптицају

Након објаве да ће по други пут постати родитељи, почела су разна нагађања

1614439586_megan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Меган Маркл и принц Хари, по други пут ће постати родитељи, а након што су вест потвдрили на Дан заљубљених, сада  су се појавиле спекулације да су случајно открили и да ће добити девојчицу.

Прочитајте још: "Многи мисле да сам у Аустралији": Ево где се тренутно налази Тања Савић (ФОТО)

Наиме, експерти који у стопу прате британски пар, тврди да након јављања Харија и Меган из свог дома у Сан Барбари, Маркелова је блистала у предивној хаљини, док је на руци носила ружичасти прстен са сафиром.Сада су све јача нагађања и да је тиме открила да ће добити девојчицу. 

Ипак, поред пола бебе експерт за краљевску породицу Ингрид Севард, тврди да зна, које ће име краљевски пар одабрати за друго дете.

Прочитајте још: Да ли знате под којим надимком је Милица Павловић требала да започне музичку каријеру?

- Ово је све у стилу Лос Анђелеса где сада живе. Сигуран сам да дете неће носити традиционално британско име, већ ће имати име викторијанског стила. Ако добију сина зваће се Редмонд, Блу или Греј, а ако добију девојчицу назваће је Дејзи, Примросе, Вајолет или Ајви. Ипак, не бих се зачудила да дете назову и Дајана - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas