· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Смишљате изговоре јер СТАЛНО КАСНИТЕ? Признајте себи, ово су стварни разлози ове лоше навике!

Нико не воли да касни, а још мање да чека некога без рационалног разлога за кашњење

1614558635_cekanje.jpg
Фото: Pixabay

Свима се догодило да закасне на посао, неки битан догађај, или само на обичну кафу са пријатељицом, али стално кашњење у свим приликама је ствар непоштовања људи који нас чекају, очекују и своје време посвећују нама. 

Прочитајте још: Три разлога зашто је ваш ПРВИ ДЕЈТ био и ПОСЛЕДЊИ

Они који увек све запамте и после ће записати. Ти људи ће увек каснити!

Ма колико били креативни у смишљању изговора због којих каснимо, иза свега тога стоје четири рационална и рална разлога које, макар сами себи, морамо признати.

1. Прави разлог кашњења је лоша организација времена, јер пренатрпан распоред уз обавезно убацивање ствари које смо заборавили да урадимо током радног времена и чињеница да неминовно бар једна ствар из распореда закасни са реализацијом. 

Прочитајте још: Анђелка Јелић упозорава како препознати ТОКСИЧНУ везу, а како се супротставити НАСИЛНИКУ

2. Лоша процена времена је други стварни разлог. Наиме, често мислимо да знамо колико нам је потребно да стигнемо на одређену локацију, али најчешће то испадне значајно дуже него што смо мислили, јер смо у нашим прорачунима заборавили да додамо фактор гужве.

3. Један од главних разлога кашњења је недостатак сна. Прекасно буђење узрокује хистерично спремање и последично, кашњење у школу, на посао, на први јутарњи састанак . Лек је једноставан - идите на спавање раније.

4. Они који увек све запамте и после ће записати. Ти људи ће увек каснити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.