· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Снежана Ђуришић први пут јавно проговорила о проблемима са сином: "Прошла сам пакао"

Годинама су се скандали везивали за сина легендарне певачице

1617624726_snezana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Певачица Снежана Ђуришић проговорила је о сину Марку Гвозденовићу који јој је годинама задаваоп бриге и проблеме и који јавности познат по скандалима.

Прочитајте још: Карлеуша НАЈСТРАШНИЈЕ испрозивала Цецу у емисији: "Мени су се више о тој жени уста осушила, али..." (ВИДЕО)

Она тврди да се њен наследник после многих животних грешака, које је скупо платио, дозвао памети и вратио на прави пут. Ђуришићки највише смета то што је окружење и даље сурово према њеном сину и што чаршија хоће да га укопа упркос томе што се потпуно променио. Наиме, због прича које и даље о њему круже, мајка признаје да му је много тешко чак и сад, кад је решио да крене из почетка.

- Драго ми је што се сада коначно стабилизовало мало и што стаје на ноге, али трачеви не престају. То је мрља која ће да га прати и просто је то тако. Какав год он био син ми је и ја не могу да будем против њега. И дан-данас не дам да било ко у мом присуству каже једну ружну реч о мом сину. Какав-такав, мој је. Неколико пута сам због његовог понашања и сама прошла кроз пакао, али и он је. Не треба да се враћамо на те тешке тренутке - каже Снежана и наставља: 

Прочитајте још: СКАНДАЛ! Америчка глумица БРУТАЛНО извређала СРБЕ: "Не идите тамо, они немају ништа! Тек око 13 година имају своју земљу"

- Марко је моје дете, какав год да је и како год да се понаша, на крају крајева. Ја могу о своме детету да почнем да вам причам све и свашта, али мислим да је сулудо било шта од тога износити у јавност. Сматрам да за тим нема потребе. Наравно, ко год се усуди да прича лоше о мом детету имаће посла са мном. У прошлости је правио кардиналне грешке и пуштам га да плаћа рачуне за њих, баш као и сваки други нормалан човек. Свесно је радио ствари за које је знао да ће му много више одузети него донети, али сам је крив. Надам се да је из свега извукао поуку - поручила је Снежана. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.