· · Коментари: 0
ТЕСТ

Софија објаснила како да једним питањем откријете да ли је неко психопата, а има везе са ПСИМА

Тиктокерка тврди да је довољно поставити једно питање, а које има шест могућих одговора.

1614870300_sofia.PNG
Фото: TikTok/ screenshot sophia.boi

- Нисам психолог, али рећићу вам како да препознате да ли неко у вашој породици има тенденцију да постане психопата - овим речима Тиктокерка Софија почиње њен психо-тест.

Прочитајте још: Убиство које ће заувек остати мистерија: Ко је убио Црну Далију, девојку која је пронађена преполовљеног тела?

Тест се састоји од само једног питања. Затворите очи и замислите да шетате шумом и чујете да нешто крцка иза вас, чујете да неко дише, дубоко, попут дивље животиње. Шта видите, ко је иза вас?

  1. Дивља животиња
  2. Мушкарац
  3. Сенка непознатог човека
  4. Пса
  5. Ништа
  6. Огромнауба
@sophia.boi

Comment or duet your answer! ##psycho ##psychopath ##fyp ##riddle ##riddles ##riddleswithsophia ##forest ##imagine ##creepy ##viral ##blowthisup ##viralvideo

♬ dont take this too seriously - sophia 🌈🥵🥀

Уколико видите фигуру сенке или огромну бубу ви имате тенденцију да постанете психопата.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Бесплатно ошишао бескућника, а људи кажу да сад изгледа као модел (ФОТО/ВИДЕО)

- Прави одговор је да иза вас шушка пас, јер је не представља опасност, већ представља пријатеља. Међутим, манипулативне особе ће управо одговорити да виде пса, јер желе да замаскирају да су психопате - каже Софија.

Међутим, иако су се њени пратиоци сложили са теоријом о "психопати и псу", Џон Ронсон, аутор "Теста за психопате" тврди да су највеже психопате обожавале псе!

- Психопате воле псе, јер су послушни и њима се може лако манипулисати - каже Ронсон.

Прочитајте још: Готичарка се преобразила у "Инстаграм модела", а реакција њеног дечка је хит (ВИДЕО)

Он је дао примере многих психопада који нису показали ни трунку емоције док су убијали људе, али су били очајни када им је пас умро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.